Direksiyon Düğmeleri Işıklandırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan quartal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

quartal

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere direksiyon düğmelerinde herhangi bir ışıklandırma yok ve bu da gece sürüşünde az da olsa işimi zorlaştırabiliyor.

Bugün forum'da "Symbol" kullancılıarından birisinin cam açma düğmesindeki ışıklandırmayı aktif hale getirdiğini gördüm. İlgili linki aşağıda paylaşacağım.

Acaba Clio 4'lere de, Symbol'de görüldüğü gibi hat çekilmiş ya da lamba konmuş olabilir mi? Bu düğmelerin ışıklandırmasını sonradan aktif hale getirebilir miyiz?

http://www.renaultfanclub.com/yeni-...779-cam-acma-dugmesi-isiklandirma-islemi.html

Işıklandırma yapılabilse bile direksiyonda ki düğmelerde saydam bölme olmadığı için ışığı dışarıya yansıtmayacaktır. Butonların veya düğmelerin de değişmesi gerekir diye düşünüyorum.

symbollerde olan mevzu sınıf farklılığından oluşan opsiyonel bir özellik. Ancak direksiyondaki ışıklandırma renault modellerinde yok diye hatırlıyorum.

Sonradan ışıklandırma yapılır. Fakat bizim düğmelerdeki yazılar boya. Geçirgenlik yok. Bu yüzden ışık faydasız olur

Cevaplar için teşekkürler, yapılmak istense bile çok masraflı olacak sanırım. Bir de orjinalliği bozulacak, hiç gerek yok o halde :)

Aynen biraz zor is :)

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunla ilgili konu yazılmış fakat tuşları açıp kontrol ettim herhangi bir tuş altında ışıklandırma boşluğu olsada rakamlar altı ışımalı değil

Geri