Direksiyon arkası Radyo düğmeleri hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alsh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
OyLk5n

6yXQB9.webp

Tekrar merhaba bugün kılavuzu inceleme fırsatı buldum. Yukarıdaki 3 görselden en sağdaki Fluencelere ait sanıyorum (en azından benimkisi o)
Görüldüğü üzere o kumanda tipinde OK düğmesini herhangi bir butona atamamışlar. Diğer 2si (sol ve ortadaki) görsellerde ise birinde altında diğerinde de bahsettiğim tekerlek üstüne koymuşlar. Açıkçası Fluencelerde neden böyle bir uygulamadan vazgeçildi bilmiyorum.

Yarın servise gidip konuyu detaylıca görüşmeyi planlıyorum. Belki yazılım ile çözülebilir. Sizin fikirleriniz nelerdir bu konuda?

Hocam benimki de Fluence 2015 icon paket. Dediğiniz sesli komut özelliğini hiç duymadım. Onu nasıl aktive edeceğimi de bilmiyorum da.
Başka hiç bir fonskionda çalışmıyor o tekerlek. Her koşulda denedim.

Örneğin: Bluetooth ile telefonumu bağladığımda: Çağrı listesine geldiğimde arayacak olduğum kişi listesini tekerlekle gezerek buluyorum. Daha sonra tekerleğe basarak arama yapması gerektiğini düşünüyorum. Ama tekerlek böyle bir görev yapmıyor. Arama yapması için direksiyonu bırakıp normal radyodaki yuvarlak düğmeye basarak OK diyorum ve kişiyi öyle arayabiliyorum.

Ustat 2013 icon kullandim onda vardi sonradan kalkmis olabilir hatta o tusun uzerinde sesli komut simgesi mevcut. Temel sesli komutlari yerine getiriyor ama 2016 da ven de rastlamadim.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

OyLk5n

6yXQB9.webp

Tekrar merhaba bugün kılavuzu inceleme fırsatı buldum. Yukarıdaki 3 görselden en sağdaki Fluencelere ait sanıyorum (en azından benimkisi o)
Görüldüğü üzere o kumanda tipinde OK düğmesini herhangi bir butona atamamışlar. Diğer 2si (sol ve ortadaki) görsellerde ise birinde altında diğerinde de bahsettiğim tekerlek üstüne koymuşlar. Açıkçası Fluencelerde neden böyle bir uygulamadan vazgeçildi bilmiyorum.

Yarın servise gidip konuyu detaylıca görüşmeyi planlıyorum. Belki yazılım ile çözülebilir. Sizin fikirleriniz nelerdir bu konuda?

Ne tekerlekte ortada ok komutu ne de kumandanin altinda ok tusu bende bulunmuyor. Zamaninizi bosa harcamayin derim ama siz bilirsiniz servis en kestirmeden savacaktir sizi. Bu tip sorunlara inanilmaz ilgisizler. Veya daha once capturda basima geldigi gibi ( benzer bir olay ) renault bu kadar paraya bunu yapmis diyip gonderecekler. Kendi serbisi bile bu yaklasimda. Hepsi bir degildir tabi isini layikiyla yapan vardir da nerde acaba onlar?

Dıreksiyon arkasındakı tekere basarsanız cd dınlerken cd de calan parçanın açıklamasını kısa süreliğine görüntüler .sarkı adı parça adı gibi yardımcı olur sanırsam bu bilgi.bende megan3. 2012 var bende ki böyle.

Ne tekerlekte ortada ok komutu ne de kumandanin altinda ok tusu bende bulunmuyor. Zamaninizi bosa harcamayin derim ama siz bilirsiniz servis en kestirmeden savacaktir sizi. Bu tip sorunlara inanilmaz ilgisizler. Veya daha once capturda basima geldigi gibi ( benzer bir olay ) renault bu kadar paraya bunu yapmis diyip gonderecekler. Kendi serbisi bile bu yaklasimda. Hepsi bir degildir tabi isini layikiyla yapan vardir da nerde acaba onlar?

evet hocam Fluencelerin hepsinde yok bu OK butonu . 2 gün önce 2013 ünde de denedim yine bir işlev göremedim.
Sanıyorum resimde ortada ve soldaki kumandalar bazı clio modellerinde kullanılmış

Geri