Direğe çarptım :(

Aynen bu bagajdaki göçük boya istermi sizce?

Çok geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun.

Aynen bu bagajdaki göçük boya istermi sizce?

boyasız göçük düzelten yerler var hatta bazı kaportacılar bile yapıyor araba zaten boyalı bunun için fazla değer düşeceğini sanmıyorum aynısının biraz azı bizim bagajdada var önceki sahibinden muhtemelen biri yumruklamış hala duruyor yaptırmasanız bile olur boyayı takıntı ediyorsanız boyasız düzelir ama zaten boyalı bence boyatsanızda bi sıkıntı olmaz ama bence de boyasız düzelttirin.far da zaten kararmış değişmiş olur

çok geçmiş olsun küçük hasar bile olsa bazen insanın canını çok fena sıkıyor ama çok şükür fazla bi şey yok

Sağol kardeşim dikkatsizliğin cezasını çekiyorum işte :) Göçüğüde boyasız düzelttirmeye çalışacagım
Farda sağ taraf değişecekte onlar değişince mecbur solda değişecek gibi çünkü baya fark edilir yani renkten vs.

Sağol kardeşim dikkatsizliğin cezasını çekiyorum işte :) Göçüğüde boyasız düzelttirmeye çalışacagım
Farda sağ taraf değişecekte onlar değişince mecbur solda değişecek gibi çünkü baya fark edilir yani renkten vs.

tanıdık kaportacı varsa ufak bı bahşişle halledersin maliyeti fazla olmaz farlar sıkıntılı bi tek

Farlar tahmini ne kadar patlar bana ?
İnternetten baktıgıma göre arka iç ve dış tanesi 90 tl(orjinali) böyle bakarsak baya masraflı olacak gibi

Farlar tahmini ne kadar patlar bana ?
İnternetten baktıgıma göre arka iç ve dış tanesi 90 tl(orjinali) böyle bakarsak baya masraflı olacak gibi

hiç bi fikrim yok fiyatı hakkında parçacılara vs. bi kaç yere sorun ama fiyat az cok dogrudur

Geçmiş olsun.

Geçmiş Olsun :berbat :berbat

Geri