- Katılım
- 6 Haz 2013
- Mesajlar
- 847
- Tepkime puanı
- 39
- Puanları
- 0
Peki neden sivi conta ve agraf var listede ve fiyata ekli? Burda paylasmasak bana onlari ödetecekler nasıl bir servis anlayışı bu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugun aradım kardeşim yag buji ve filitreler için 250 tl fiyat verdiler bilgin olsun 10 bin bakımı için bana yine fazla geldi buji ve hava filitresini servisten orjinal parça olarak alıcam sanayi spec 120 tl ye günü kurtarıcam benKardeşim fiyat öğrenince buraya yazar mısın, benim de 10.000 bakımım var da![]()
bizim arabalar yarıya kadar sedan ile aynı yürüyen aksamı kaporta demekki sedanlarada parça yok diyorlar2000 Model Megane Coupe parçaları yok dediler burdaki serviste. 1.6 sedan ile coupe'ninkiler birbirine uymaz mı?
cidden çok ucuzmuş. ben 1 sene önce bin tl ye yaptırmıştım servise
Ä°çinde devirdaim pompası ve antfriz gibi ÅŸeyler yok.. Onlarla 950tl civarı tutuyor. Usta devirdaimin durumu iyi demiÅŸ deÄŸiÅŸmesine gerek yok demiÅŸ, zaten içinden çıkan triger kayışıda sıfır gibi çıktı bende ÅŸaşırdım.. Çıkan kayış bi 50 bin daha gider..
garanti vermemişlerdir o zaman değil mi