Diecast Modeller 1/18 Renault

güzel koleksiyon abi maşallah...

tebrik ederim sizi çok emek harcanmış bir kolleksiyon yapmışşsınız.. devamı da var gibi onlarında resimlerini merakla bekliyorum..
Teşekkürler, devamı var ama Renault olarak bu kadarlar diğerleri çeşitli markalar eğer diğer arkadaşlar da arzu ederseler kolleksiyonun diğer fotoğraflarını da ekleyebilirim...

rc modeller başlığı altında eklerseniz sevinriz :eyv, benim ve diğer arkadaşların koleksiyonlarıda o başlık altında ve bu konuyuda oraya taşıyorum :eyv

rc modeller başlığı altında eklerseniz sevinriz :eyv, benim ve diğer arkadaşların koleksiyonlarıda o başlık altında ve bu konuyuda oraya taşıyorum :eyv

Faruk bey bir kaç örnek ekleyince bende başlık açtım, buradan devam ederiz teşekkürler yardımınız için...

Sadece Türkiyeden değil Dünyanın her yerinden model alıyorum mesela R12 yi Arjantinden getirttim... Bazı üretimi sonlanmış veya limitli üretilmiş modeller için her yeri aramak zorunda kalıyoruz ve ciddi paralar ödüyoruz tabiki....

spa0569filtered.jpg

spa0570filtered.jpg

:bravo Maşallah nazar değmesin.. 10 numara :eyv

Son düzenleme:
Sadece Türkiyeden değil Dünyanın her yerinden model alıyorum mesela R12 yi Arjantinden getirttim... Bazı üretimi sonlanmış veya limitli üretilmiş modeller için her yeri aramak zorunda kalıyoruz ve ciddi paralar ödüyoruz tabiki....
​tek kelimeyle nadide bir koleksiyon. Tebrik ederim..:bravo

Çok güzel...:eyv

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar....

Geri