Devir Saatli Gösterge Paneli ve Sonuç

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AŞiKaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2004 model clio 1.5 dci devir saatsiz clio ma bu şekilde devir sati nasıl çıkma bulabilirim bu şekide devir saatimi degiştirmek istiyorum yada almam gereken devir saatinini belirli bir kodu veya markası varmı dır arkdaşalar

Sahibindende Var Çıkma Göstergeler Yanlız Alırken 2007 veya 2008 Model Clio Symbollerin Göstergesini İsteyin Beyaz Zeminli Bu Konudaki Uygulamaları Yaparak Yol Bilgisayarınıda Çalıştırabilirsiniz...

2004 model clio 1.5 dci devir saatsiz clio ma bu şekilde devir sati nasıl çıkma bulabilirim bu şekide devir saatimi degiştirmek istiyorum yada almam gereken devir saatinini belirli bir kodu veya markası varmı dır arkdaşalar

Hatta Resim Bu

6536334321_28d759db6e_b.webp

Sahibindende Var Çıkma Göstergeler Yanlız Alırken 2007 veya 2008 Model Clio Symbollerin Göstergesini İsteyin Beyaz Zeminli Bu Konudaki Uygulamaları Yaparak Yol Bilgisayarınıda Çalıştırabilirsiniz... peki bu gösterge paneli olurmu acaba yardımcı olabilrmisiniz

dbrqDQ.webp

Merhaba, 2002 1,4 16V RXT arabanın devir göstergesi çalışmıyor. Gaza basınca titriyor ama yine sıfırda kalıyor. Bu anlatılanlar bu sorunla alakalı mı ?
Teşekkürler.

Son düzenleme:
2006 1.4 Cliomuz var devir göstergesi olmayınca bir garip duruyor :) bende yapmak istiyorum fakat arabayla fazla uğraşmakta istemiyorum bana erencam14@hotmail.com üzerinden dönerseniz çok sevinirim ayrıca çıkma devir göstergesi bulmak şart sanırım fiyatlar nedir ?

Biraz eski bir konuyu gün yüzüne çıkarıcam sanırım. Benim araçta devir saati var ama yol bilgisayarı yok. Bu yöntemle aktif edebilir miyim

Selamün aleyküm aracım 1.9 Kango 2000 model exsperss rn aracımda devir saatsiz gösterge vardı Clio 2 göstersi taktim fakat devir saati çalışmıyor emsallerinde çalışıyor sensörleri kontrol ettim Krank devir sensörü olmadığını farkettim herhangi boşta kablo vs de yok aracına devir sensörü yoktu takmak istiyorum aracın beyinde hangi kabloya bağlanıyor bilgisi olan varmı elektirikciler yapamayız çok uzun iş vs diyip gecistiriyor yardımcı olursanız sevinirim

Selamün aleyküm aracım 1.9 Kango 2000 model exsperss rn aracımda devir saatsiz gösterge vardı Clio 2 göstersi taktim fakat devir saati çalışmıyor emsallerinde çalışıyor sensörleri kontrol ettim Krank devir sensörü olmadığını farkettim herhangi boşta kablo vs de yok aracına devir sensörü yoktu takmak istiyorum aracın beyinde hangi kabloya bağlanıyor bilgisi olan varmı elektirikciler yapamayız çok uzun iş vs diyip gecistiriyor yardımcı olursanız sevinirim
Aracımı düz pompaya cevirmisler beyin soketini cekince stop vs etmiyor ayrı yeten düze cevirirken deviride iptal etmişler herhalde nasıl devir saatini aktif hale getirebilirim

Geri