Devir Saatli Gösterge Paneli ve Sonuç

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AŞiKaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AŞiKaR

Reşit Karataş , 2013 Fluence dCi,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Evet Arkadaşlar 1 Hafta Uğraş Sonunda Devir Saatsiz Clio Symbolüme Devir Saatli Gösterge Taktım ve Yol Bilgisayarını Aktif Ettim Bu Arada Sorularıma Cevap Veren dr.no Arkadaşıma Teşekkürlerimi İletirim...

İlk 3 Resim Bana Ait Degildir Nette Buldugun Fotolardır...

N57EZX.webp

DlaJqm.webp

XB54j0.webp

4.Resimde Ok İşereti İle İşaretledigim Yere Kablo Bağlıyoruz Yol Bilgisayarı Ordan Aktif Oluyor...

q4rB0Q.webp

5.Resimde 6.Pin Günlük Kilometre Yol Bilgisayarı Ekranın Çıkması İçin Yardımcı Olacak Dügmenin Uç Bağlantısı Düğmenin Diger Ucunuda Şaseye Bağlayın 7.Pin İse Yol Bilgisayarı İçin Ecudan Gelen Kablonun Bağlanacağı Pindir...

blWbdn.webp

6.Resim Silecek Kolunu Degiştirip Yapmak İstiyenler İçindir Düğme Yardımı Olmadan Direk Silecek Kolundan Çalıştırmak İçin Göstergenin 6.Pininden Silecek Kolunu Soket Baglantı Girişine Bağlanacak Resimdir...

N57EmP.webp

Tek Başıma Olduğum İçin Detaylı Foto Çekemedim Montajı Yaptıktan Sonra Çektiğim Resimlerdir...

ao6EWO.webp

8.Resimde Kabloyu Cam Önündeki Panjurun Altından Geçirdim Onun Resmi...

j4onln.webp

Motorun Ordan Kabloyu Çekecek Yer Bulamadıgım İçin Kabloyu Kapı Fitililnin Arasından Geçirdim...

ZL0d8Z.webp

Göstergenin Diger Fonksiyonlarını Çalıştırmak İçin Bağladıgım Dügme Alarm Kablolarının İçinden Çıkıyor...

blWyAb.webp

Ve Mutlu Son...

AAp32L.webp

oA1EY9.webp

YvA452.webp

M6rkXM.webp

EVZ3YB.webp

8lJ8bW.webp

blWyYG.webp

Jpv3kW.webp

Hayırlı uğurlu olsun emeğinize ellerinize sağlık, Paylaşım için ayrıca teşekkür ederiz çok faydalı bir konu olmuş :eyv

hayırlı olsun abim güle güle kullanın :) paylaşım içinde teşekkürler:)

Paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Devir saatsiz cilo lara süper bir örnek.

​Ellerine sağlık Reşit kardeşim.Uygulamak isteyenlere örnek olacak bir çalışma.Konuyu sabitledim.

Eline sağlık abi, harika çalışma olmuş.:eyv

Eyvallah Dostlar

Hayırlı olsun kardeşim, isteyince ve azmedince oluyormuş demek ki, böyle bir işe yardımcı olduğu için Çağatay'a da teşekkür ederiz ...

Rica ederim herzaman değerli dostlarım önemli olan işi başarabilmektir. elinize sağlık

Ellerinize sağlık beyler isteyince neler oluyor muş hep birlikte gördük elinize emeğinize saglik

Samsung Edge ile gonderildi

Geri