Deri Döşeme ve Lip vs vs.. :)

Bunu bir an önce çözmemiz lazım daha yapacak çok işim var abi. Sen onu bunu bırakta ne zaman görüşüyoruz allah aşkına?

Aynen kardeşim ordaydık :) Gece 3 gibi 2 tane hondayla falan kalktım :D onun öncesi 143 km ile S'e girdim bişeyler deniyoruz ama yetmiyor :D

Aynen kardeşim ordaydık :) Gece 3 gibi 2 tane hondayla falan kalktım :D onun öncesi 143 km ile S'e girdim bişeyler deniyoruz ama yetmiyor :D

ben sanırım 2 gibi s e girip parkını gördüm tam çıkmak üzereydim sonra girişleri kalkışları göremedim c.tesiye artık :D 0-100 nedir şu an araç kaç hp motorda bişeyler varmı yoksa dışta mı şu anlık...

maşallah twi'ye çok güzel ve yakından dahada güzel görünüyor :)

Valla yazılım , headers , cold air intake kaç hp bende bilmiyorum artık kafasına göre takılıyor :D inşallah şu turbo işi olursa bişeyler olacak ama şu an en az75,80i vardır çünkü 90 bg hondayla kafa kafaya gidiyor ama rolling hesabı zayıf kalıyor. 0-400 hiç ölçmedik dur bakalım hafta sonu ölçeriz :)

Maşallah, fena görünüyor :D

söylenecek en iyi söz... "Allah nazarlardan korusun"

Eyvallah kardeşim Allah razı olsun cümlemizin inşallah

Valla yazılım , headers , cold air intake kaç hp bende bilmiyorum artık kafasına göre takılıyor :D inşallah şu turbo işi olursa bişeyler olacak ama şu an en az75,80i vardır çünkü 90 bg hondayla kafa kafaya gidiyor ama rolling hesabı zayıf kalıyor. 0-400 hiç ölçmedik dur bakalım hafta sonu ölçeriz :)

artık turbodan sonra dyno yaparsın :D

Geri