Depoda gaz olmasına rağmen benzine geçme sorunu!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smstsmt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

smstsmt

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selamun Aleykum,

Aracımın led göstergersinde sorun vardı depoda gaz olmasına rağmen kırmızı ışık yanıyordu. Lpgciye gittim, deponun üzerindeki yuvarlak göstergeyi değiştirdi. Birde ayar yaptı tamam dedi. Sonra depoyu fulledim ve şehir dışına çıktım, dönüşte deponun bitme ikaz ışığı yandı ve benzine geçti. (Ama hesaplarıma rağmen daha 100 km gaz olması gerekiyordu) gaz bitmiştir dedim. Bu akşam tekrar arabayı çalıştırdım gazda gitmeye devam ettim, daha sonra tekrar ikaz sesi geldi ve benzine geçti, bende düğmeden tekrar gaza geçirdim ve yola devam ettim bir kaç bunu yaptı her seferinde düğmeden gaza geçirdim. Sizce sorum ne olabilir? Bilgi verebilir misiniz?

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

git tekrar...40-50 tl verdim sorunu yapamadın de..
fişini de iste...

Selamun Aleykum,

Aracımın led göstergersinde sorun vardı depoda gaz olmasına rağmen kırmızı ışık yanıyordu. Lpgciye gittim, deponun üzerindeki yuvarlak göstergeyi değiştirdi. Birde ayar yaptı tamam dedi. Sonra depoyu fulledim ve şehir dışına çıktım, dönüşte deponun bitme ikaz ışığı yandı ve benzine geçti. (Ama hesaplarıma rağmen daha 100 km gaz olması gerekiyordu) gaz bitmiştir dedim. Bu akşam tekrar arabayı çalıştırdım gazda gitmeye devam ettim, daha sonra tekrar ikaz sesi geldi ve benzine geçti, bende düğmeden tekrar gaza geçirdim ve yola devam ettim bir kaç bunu yaptı her seferinde düğmeden gaza geçirdim. Sizce sorum ne olabilir? Bilgi verebilir misiniz?

Bende de olmuştu ancak söyle devir 3 bine gelince yada geçince oluyordu ilk taktığımda sonra götürdüm anlattım pislik çıktı içinden temizlediler büyük ihtimalle takıldığında pislik vardı içinde

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Depodan gelen gaz basıncını düşük algılayıp gaz bitti zannediyor benzine geçiyor olabilir. Sıcaklık sensörü arızası da benzinde çalışması na neden olur

Depoda gaz bitmiş ancak gaz borularında kalan çok az gazla çalışıyor. Fakat gaz az olduğu için yine benzine geçiyormuş. Led gösterge lambalarıda hatalıymış [emoji23]

Geri