kolay gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hehe tmm yaparızhadi bakalım ben bunların hastayasıyım 7 tane var ama saglamı 3 tane bilgi paylaşımı yaparız senle
Teşekkürlerkolay gelsin
Malzeme bulamadım o yüzden çift taraflı bant kullandım.Bilgiler için teşekkür ederim.Boya konusunda ilk deneyimim ama boyayı ilk sıktığım gibi çektim o yüzden öle gözüküyo spreyi komple bitirdim hiç akma izi falan yok bantlarıda az önce çıkarttım ıslak mendille sildim iz miz kalmadı Bitirdiğimde son olarak vernikle cilayı çekicem ayna gibi parlicak Logolarıda kasıtlı boyadım logo iptal gibi dursun diyeEline sağlık araç güzelmiş, lakin boya konusunda ilk tecrüben sanırım çok sıkmışsın akmış
Akan bölümleri kuruyunca zımparalayıp tekrar boyarsan güzel olur kanaatindeyim.Aslında boyanın sağlıklı yapışabilmesi için ilk katın altınada zımpara olsaydı çok daha iyi olurdu
Son bi öneri; para bandı yerine kağıttan imal edilen maskeleme bandı kullanırsanız daha kolay olur ve çıkarırkende iz bırakma ihtimali ortadan kalkar
Hiç iz kalmadıysa ucuz atlatmışsın, bir kutu sprey o araç için çok çok fazla, maşallah bol keseden kullanmışsın boyayıMalzeme bulamadım o yüzden çift taraflı bant kullandım.Bilgiler için teşekkür ederim.Boya konusunda ilk deneyimim ama boyayı ilk sıktığım gibi çektim o yüzden öle gözüküyo spreyi komple bitirdim hiç akma izi falan yok bantlarıda az önce çıkarttım ıslak mendille sildim iz miz kalmadı Bitirdiğimde son olarak vernikle cilayı çekicem ayna gibi parlicak Logolarıda kasıtlı boyadım logo iptal gibi dursun diye
Subaruya iyi bak Ahmet yaza alacam emaneti...Çok zevkli iş ya
bende alayımda ufaklıkları komple bi kaporta boyadan geçireyim bi ara...
Bilerekten bol keseden kullandım yoksa siyah boya alttan gene çıkabilir.Cuma günüde 1 kutu sprey gidicek zate Arkadaşta öle yaptı az az püskürttü daha güzel sonuç aldık.Zate bıraktım ona sen devam et dedim Şu vernikle cilayı attıktan sonra nası parlaklık alıcam onu merak ediyorum.
Hiç iz kalmadıysa ucuz atlatmışsın, bir kutu sprey o araç için çok çok fazla, maşallah bol keseden kullanmışsın boyayı
Ama yinede tavsiyem boya tam aracın üstünü kapatmamış olsa bile az az sıkıp çok beklemen olacaktır abi en sağlıklısı
Başta üşendim ama aslında çok zevkliymiş.Hele ki olumlu sonuç alırsan.Başla derim abi zevkli iş.Hem bakarsın usta olurum aracımda boyanıcak yer oldu mu servisten boyasını alır ben boyarımÇok zevkli iş ya
bende alayımda ufaklıkları komple bi kaporta boyadan geçireyim bi ara...
Subaruya iyi bak Ahmet yaza alacam emaneti...
Başta üşendim ama aslında çok zevkliymiş.Hele ki olumlu sonuç alırsan.Başla derim abi zevkli iş.Hem bakarsın usta olurum aracımda boyanıcak yer oldu mu servisten boyasını alır ben boyarım