Değişen polen filtresi ve geçmeyen koku.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan khakans
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ellerine sağlık cok guzel ve aydınlatıcı bir çalışma olmuş....

Emeğine sağlık çok güzel olmuş, bu ürünü bende bi araştırayım kafama yattı benimde araçta klimadan bazen kötü koku geliyor [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

İsterseniz acele etmeyin. Şimdilik aracın içinde ve kanallarda kendi kokusu hakim. Şöyle bir hafta geçsin kendi kokusu yok olsun ondan sonra tekrar size sonucu bildireyim.

Son düzenleme:
polen filtresi çok saçma yerde.
sök tak sök tak...torpidonun ses yapması yakındır.

polen filtresi çok saçma yerde.
sök tak sök tak...torpidonun ses yapması yakındır.

O konuda endişe etmeye gerek yok. Zaten uzun aralıklarla sökülüp takılıyor. Her 20.000km veya 1 yıl. Ayrıca söktüğümde öyle sök taktan deforme olup zarar görecek bir durum görmedim. Tek sorun işçiliğinin biraz zaman alması ve zahmetli olması.

Geçmiş olsun. Sorun çözülmüştür inşallah.:eyv

Geçmiş olsun. Sorun çözülmüştür inşallah.:eyv

İlk gözlemler olumlu. Ancak dün akşam sanki biraz koku aldım gibi ama dışarıdan benzer bir koku mu tam anlayamadım. (Benim burun mu hassaslaştı ne:soru) Şu kendi kokusu geçsin de kesin sonucu öyle bildireyim. Zaten bu akşam bir uzun yol seyahatim var. Yolda iyice anlamış olurum sanırım.

Yolunuz açık olsun, kazasız ve cezasız sürüşler dilerim. :eyv

Yolunuz açık olsun, kazasız ve cezasız sürüşler dilerim. :eyv

:) Zaten şu garip radar cezaları yüzünden uzun zamandır sadece gece gidiyorum uzun yola. Teşekkür ederim, ben de herkese kazasız ve cezasız sürüşler dilerim.

Herkese selamlar. Sonunda 1 haftalık seyahat bitti ve yuvaya döndük. Arabadaki spreyin kokusu bu arada etkisini kaybetti ve normal koku hakim. Klimadan gelen o rahatsız edici koku da kalmamış. Anlaşılan sprey işini görmüş. Bilginiz olsun.

Geri