Değerli fikirlerinize ihtiyacım var.

Bizim burda 1000 eurodur bu arabanin fiyati o halde bile donup bakmiyorum,bende 2005 megane almadan once asagidaki jaguardan bulmustum 2500 euroya ki 2005 modeldi oda ama parcasi vs derken yemedi :)

http://www.marktplaats.nl/a/auto-s/...da871b0d84f75c3056cc6db858f31&previousPage=lr

http://www.marktplaats.nl/a/auto-s/...da871b0d84f75c3056cc6db858f31&previousPage=lr

bu fiyatlar burası için bedava sayılır

en az 15 yıl oldu akrabamız hollanda'dan kesin dönüş yapacağı için 20 yaş üstü 1.2 opel kadett almış geldi. gümrüğe teslim edeceğinden en ucuzundan aldım demişti. şimdinin parasıyla belkide maksimum 200 euro anca ödemiştir tam hatırlayamıyorum. saat gibi çalışan araç gümrüğe çürümeye gitti:)

fluence candır abeyyyy :halay :halay ilandaki araba benim de pek içime sinmedi baya yorgun bi araç

Aracın kullanımı çok rahat. Yolculuk yaparken yoldamısın evdemisin anlamıyorsun. Konforuna diyecek bir kelime bulamıyorum. Ama sadece klima düğmesine 2500 TL istediklerinde şok olmuştum. Ve parçayı sadece İstanbul'da bulabilmiştik. Sanırım bu sana bir fikir verecektir.

Tanişmak İçin İspartaya Gelmenizi İsterim Ama Bence Gerek Yok , Tamam Mercedes Kalitesi Tartişilmaz Fakat Bindiğiniz Araçta Kötü Değil :eyv :eyv

Vazgeçtim zaten ileride Latitude almak daha mantıklı bence. 40.000-50.000 TL'ye bulabilirim sanırım.

Hakki abinin dedigi gibi bi klima düğmesi dunya bi para almanlarin hepsi ayni bizde de wolkswagen var bitane sensorun kablosuna 550 lira vermistik toplasan 20 cm kablo
Gerçekten bu alman araclari surmesi zevki mükemmel ama ariza verirse ocaginiza incir agacini rahatlikla diker ;-)

Hakki abinin dedigi gibi bi klima düğmesi dunya bi para almanlarin hepsi ayni bizde de wolkswagen var bitane sensorun kablosuna 550 lira vermistik toplasan 20 cm kablo
Gerçekten bu alman araclari surmesi zevki mükemmel ama ariza verirse ocaginiza incir agacini rahatlikla diker ;-)
Biliyorum 2012 Golf var bendede ayrıyetten bakımı bi ton para bu Almanların arabaları sanki altından,yere göğe sığdıramıyolar.

Geri