Değerli fikirlerinize ihtiyacım var.

AhmetVeysel53

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Şuanda 2012 Extreme Fluence aracım var aracımı satıp ilanda ki araçtan alsam acaba iyi mi etmiş olurum yoksa kötü mü lütfen araç ile ilgili bilgilerinizi ve görüşlerinizi belirtirseniz çok memnun olurum,saygılar.
İşte Link:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-t-c-de-ttteeekkkkkkkkkkkkkkk-159857781/detay

Bence 2012 model arac dururkeb bu model bir araca asla para verilmez,Turkiye sartlarina gore bile cok yuksek fiyat

Hayatınızın hatasını yaparsınız benim görüşüm benzinli ve lpg başlanmış bu araca emin olun bi motor aksamında arıza verdiği zaman nerdeyse rahatlıkla bi clio parası yer bu örnegin benim bi tamirci arkadas motor arızalı bi bmw almıştı aracın değeri 40 bin tl araca kendisi tamırcı oldugu halde 10 bin masraf etti normal dısarda yaptırsan 25 i bulur demişti yani masraflı olur size benim görüşüm budur

Hayatınızın hatasını yaparsınız benim görüşüm benzinli ve lpg başlanmış bu araca emin olun bi motor aksamında arıza verdiği zaman nerdeyse rahatlıkla bi clio parası yer bu örnegin benim bi tamirci arkadas motor arızalı bi bmw almıştı aracın değeri 40 bin tl araca kendisi tamırcı oldugu halde 10 bin masraf etti normal dısarda yaptırsan 25 i bulur demişti yani masraflı olur size benim görüşüm budur
Ama Mercedes-Benz kalitesi'de bir yana duruyor çok cezbediyor beni gerçekten.

ilandaki araba için değil ama mercedes almak istiyorsanız alın zaten mercedes olarak en ideal binilecek araçlardan biri e200... sonuçta bu dünyaya bir daha gelmiyecez... :D

Ama Mercedes-Benz kalitesi'de bir yana duruyor çok cezbediyor beni gerçekten.
Bu is gencecik eli ayagi duzgun bir genc olmayi birakip bir zamanlar meshur olmus ama artik yaslanmis biri olmak gibi bir sey.Kaldiki mercedes tamda sagim solum agrimaya basladi demeye baslayacak zamanlarinda

Banada pek mantıklı gelmiyorda ne bileyim " yıldız " görünce Flu falan umrumda olmuyor.:)

​Arada bir mantığı boşverip kalbimizin sesini dinlemeliyiz bencede:)

baba araç.... sağlamlık, karizma, oturaklılık yerinde maşallah. senden çocuğuna, ondan torunana sağlam kalır:)

madem fikrimizi sordun diyelim. aynı takasa ben girmem (17 yaşında, 200bin devirmiş, lgp, muhtemel rize'de her parçasını bulamayacaksın yani istanbul, ankara'ya bağımlısın)

bu işler zevk meselesi, şayet flu'yla sakınmadan girip geçtiğin yerlerden mersoyla aynı gözü peklilik, aynı kafa rahatlığıyla geçip kullanacaksan değiştir derim:)

baba araç.... sağlamlık, karizma, oturaklılık yerinde maşallah. senden çocuğuna, ondan torunana sağlam kalır:)

madem fikrimizi sordun diyelim. aynı takasa ben girmem (17 yaşında, 200bin devirmiş, lgp, muhtemel rize'de her parçasını bulamayacaksın yani istanbul, ankara'ya bağımlısın)

bu işler zevk meselesi, şayet flu'yla sakınmadan girip geçtiğin yerlerden mersoyla aynı gözü peklilik, aynı kafa rahatlığıyla geçip kullanacaksan değiştir derim:)
Bu detaylı yorumunuzdan sonra Flu'yu öpüp başımın tacı yapıyorum tekrar.

Geri