Debriyajın yukarıda kavraması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uther77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba arkadaşlar, bir sorum olacaktı. Clio 4'te debriyaj üstten kavrıyor, önce biraz boşluk var ardından debriyajın devreye girdiğini farkediyorum. Bu durum normal mi ? Ben ikinci el aldım. Aracını sıfır alan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok memnun olurum.şimdiden teşekkürler.

1 aydan biraz fazla süredir clio'luyum daha önceden kullandığım 2 arabam da otomatik şanzımanlıydı 4 sene sonra düz vitese geçtim biraz zorlanacağımi düsunuyordum çok fazla yukarıda kavriyodu ancak isin garibi hala da alışamadım ilk kaskışta hala titreterek silkeleyerek kalkıyorum balatalardan şüphelendim ilk önce ancak 1-2 kişiye denettigimde bunlardan biri maisdeki ustaydi onlar rahat rahat kaldırdı problem yok dediler en sonunda ben beceremiyorum galiba diye düşünüyorum bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardimci olurlarsa sevinirim hele ki trafikteyken eziyet oluyo benim için

reno 19 europa'da yukarda kavrıyo ilk başta tuhaf geldi bana ama alıştım artık, renoların hepsi öyle galiba denişik bir sistem kim düşündüyse bu sistemi :loll

Geri