ben de ayrıca devir 5'e kadar iniyor süreklikardesim bilmiyorum hala devam ediyor aynı sorun yaptıramadım hala
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de ayrıca devir 5'e kadar iniyor süreklikardesim bilmiyorum hala devam ediyor aynı sorun yaptıramadım hala
evet havanın giriş yaptığı yerde.. motor devrine ve gaz pedalının konumuna göre havanın artırılıp azaltılması gerekiyor. bu yüzden kelebek koymuşlar karbüratörlüdeki gibi
kelebeği temizlettim ama gazcı sorun kelebekte değil dedi. sakın kelebeği değiştirip boşa para harcama dedi. sorun devam etti. başka yere gittim başka şey söyledi başka bir yer daha başka bir şey söyledi. en son ustama anlattım. diğer ustaların bilgisine sövdükten sonra gaz telinin bağlı olduğu mekanizmada biraz ayar yaptı. 2 gündür hiç sıkıntı yok. benim sorunum bu şekilde çözüldü. belki sizinki de bu şekilde çözülürkardesim bilmiyorum hala devam ediyor aynı sorun yaptıramadım hala
benim problemde rolanti motoru değişince çözülmüştü cuma akşamı egzoz patlayana kadar. onu kaynattırdık ondan sonra bi dengesizlik yaratmaya başladı yine.kelebeği temizlettim ama gazcı sorun kelebekte değil dedi. sakın kelebeği değiştirip boşa para harcama dedi. sorun devam etti. başka yere gittim başka şey söyledi başka bir yer daha başka bir şey söyledi. en son ustama anlattım. diğer ustaların bilgisine sövdükten sonra gaz telinin bağlı olduğu mekanizmada biraz ayar yaptı. 2 gündür hiç sıkıntı yok. benim sorunum bu şekilde çözüldü. belki sizinki de bu şekilde çözülür