- Konuyu Başlatan
Sağol Aykut abi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardeşim baskı balata değişmesi gerek inş volanı yakmamışsındır yaktıysanda torna ile kurtarırsa yırtarsın.. geçmiş olsun
geçmiş olsun fiyat bence normal baskı balata degişiminden sonra aracın hızlanması gidişatında degişiklikler oldumu onu merak ettim koltuga yapıştırıyormu şimdi
Kardeşim önce de yapıştırıyordu şimdi de
Şaka bir yana da birazcık daha seri oldu kalkışta ama çok az farketti. Pedal oldukça yumuşadı.
Bir de Baskı balata değişimi aracın son hızını etkiler mi?
valla 3 ay önce benim coupe yokuşu çıkamayacak hale gelmişti baskı balata degişimden sonra koltuga yapıştırmak neymiş ozaman anladım şuan maşallahı var birde baskı balata aracın son hızını etkilemez sadece daha serii yol alır motor rahatladıgı için az yakar vs vs tekrar geçmiş olsun
Kardeşim sende herkese inş volanı yakmamışsındır deyip adamlara haybeye gerilim veriyorsun kaçtır görüyorum
Konu sahibine geçmiş olsun..
Baskı balata değişti bugün arkadaşlar.. Debriyaj eskisine göre çok daha iyi, yumuşadı ve sıyırma sesi yok. Bilyelerin de değiştiğini söyledi usta.
Malzeme 170 İşçilik de 200 istedi. 350 TL karttan ödedim. Fiyat çok gibi geldi bana, tanıdığım usta diye ve başka bir yere yaptırmaktan korktuğum için başka yere de sormamıştım önce. Fiyat nasıl sizce?
Olecek miyim neyim hep sormak istedigim konular denk geldi bugun. Bu bahsettiginiz sorunun benim gibi debriyaji fazla kullananlarin basina gelmesi an meselesi midir yoksa daha bir sure sorun cikarmaz mi?