Ddt4all ile gizli özellikleri açtim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Samas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gösterge isiklarini nasil aktif ettiniz bende olmamisti. Vites degistirmeye yardikci ikaz lambasida bende yanmadi

Farklı bir cluster beyninde seçenek mevcut oradan aktif ettim kendi aracımın cluster seçeneğinde yer almıyor, bununla ilgili videolar var izle istersen.
vites değiştirme ikaz sistemini ben de açamadım, onun sebebi de dizel euro 4 motorların enjeksiyon beyni bu özelliği desteklemiyor

2015 dokker de uygun bir gösterge paneli beyni bulamıyor. denediğm diğer panellerde de "no data" vs diyor. dokker için doğru ecu ları nasıl bulabilirim?

2015 dokker de uygun bir gösterge paneli beyni bulamıyor. denediğm diğer panellerde de "no data" vs diyor. dokker için doğru ecu ları nasıl bulabilirim?

Merhaba,
Ne desem yalan olur zira dokker hakkında fikrim yok ancak drive2.ru rus sitesinden araştırma yapabilirsin.
ancak bazı komutlarda sistem tarafından onaylanmasa da çalışıyor benim gösterge panelini de bu şekilde açmıştım.

tek tek deneyerek yarı uygun bir gösterge tanımı buldum listeden. gündüz yanan kadran ışığını açtım. ancak o ecu tanımında saat olmadığı için saat iptal oldu malesef. cruise düğmesine basınca ise doğru kadran olmadığı için yine ışık yanmadı ancka elektirksel önemsiz arıza ışığı yanıyor kapatınca ışıkta sönüyor. doğru düzügn bir ecu tnaımı olmadan bu iş olmayacak çok belli.

kimbilir hangi aracın paneli bu. saat içermeyen başka yerde saati olan hangi Renault yada dacia biliyorsunuz?

sandero II. faz aracın gösterge ecu su tamamen uygun. keşfettim. ancak yol bilgisayarı vs gibi detay şeyler malesef yok. sanırım bu gösterge ile bu kadar. ancak sürekli yanan gösterge ışıklarını açıp söndürebiliyoruz ve saati açıp kapatabiliyoruz.

elinde çıkma lodgy vs gibi bir gösterge paneli olan var ise bana mesaj atabilir.

sandero ii. Faz aracın gösterge ecu su tamamen uygun. Keşfettim. Ancak yol bilgisayarı vs gibi detay şeyler malesef yok. Sanırım bu gösterge ile bu kadar. Ancak sürekli yanan gösterge ışıklarını açıp söndürebiliyoruz ve saati açıp kapatabiliyoruz.

Elinde çıkma lodgy vs gibi bir gösterge paneli olan var ise bana mesaj atabilir.

azmine sağlik :d

Geri