Forum genelinde bir çok yerde yazılan açıklamalardan anlaşılacağı üzere 2011 yılından bu yana Renault MAİS A.Ş'nin partner forum sitesiyiz, bir çok etkinliğe birlikte imza atıyoruz, araçlarda oluşan sorunlarda kendilerinden destek aldığımız oluyor, zamanında 40 üye aracına ücretsiz bakım hakkı verdikleri oldu, yeni çıkan araçlarla ilgili test sürüşleri, fabrika gezisi vs düzenliyoruz.
Forum ana sponsorumuz da Renault MAİS bayisi ve servisi, bu durumda MAİS bizim iş ortağımız diyebiliriz !
Senin konuyu nasıl anladığın önemli değil markayı başkaların nasıl anlattığın önemli !
He bu arada EDC şanzımanda sıkıntı yaşamadık inşallah yaşamayız da, bu birazda şans işi her markada bu tarz arızalar olabilir...
soruma cevap alamadım diye düşünüyorum? soru şuydu:
Renault ile ilgili olumsuz yorum yapılamayacak, gerçekler saklanılmak zorunda kalınacak bu site ve site yönetiminin Renault mais ile ilgili çıkarları gözetilerekmi yorumlar yapılacak?
üyesi olduğum Volvo,ford,vw forumlarında gayetde güzel kendi ürünlerini öz eleştrisini yapabiliyor gayetde güzel farklı markaların modellerindeki tavsiyelerde bulunabiliyor forum üyeleri.
oysa burada biz bunu yapınca hitap sizden sen'e dönüşüyor ,o bu olmadı deniliyor ve ! gibi mesajlar verilebiliniyor. sırf honda denildi diye.
yanlış anlamayın ama burada beni eleştirmeklten çok bence öz eleştri yapılması gerek, EDC şanzıman yağsız şanzıman tipi, arızası ile kendini 10 yıldır ford , Volvo,peugeotda kendini ispatlamış bir şanzıman türü o markalarda beygir gücü kullanılıp renaultda sanmıyorumki motorlar kartal gücü üretiyor yada farklı bir çalışma prensibi olmadığına eminim.
birkaç ay önce bu tip yorum yaptığımda sitede edc sahibi olan tek tük 5-10 kişi vardı bu arkadaşlardan bende sorun yok ama diye yorum yapan 4 arkadaş ardı ardına şu an edc arızası yaşadı her ne tesadüf ise.
neyse bu noktadan sonra merak etmeyin siz ve sitenin Renault mais ile olan çıkarları doğrultusunda yazar Renault hakkında kelime olumsuz yorum yapmam sizin aracınızın değeri düşmemiş sizi üzmemiş olurum başka markada konunun içine girmez size söz..