27 Nis 2011 Konuyu Başlatan #11 üsame JFK14 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Nis 2011 Mesajlar 20 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 31 dacia logan mcv olmasını istıorum 7 kısılık dızel ıkıncı elmı olmalı 0 mı _??
27 Nis 2011 #12 ApSUVai Bilgi Girilmemiş üsame JFK14' Alıntı: dacia logan mcv olmasını istıorum 7 kısılık dızel ıkıncı elmı olmalı 0 mı _?? Genişletmek için tıkla ... İkinci El Fiyatlari Yüksek Revaçta Oldugu İçin Bence Sıfır Almak Mantıklı Alıp Uzun Yıllar Kullanırsınız
üsame JFK14' Alıntı: dacia logan mcv olmasını istıorum 7 kısılık dızel ıkıncı elmı olmalı 0 mı _?? Genişletmek için tıkla ... İkinci El Fiyatlari Yüksek Revaçta Oldugu İçin Bence Sıfır Almak Mantıklı Alıp Uzun Yıllar Kullanırsınız
27 Nis 2011 #13 Emir Emirhan SERKUŞ, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 7,991 Tepkime puanı 240 Puanları 0 Yaş 43 şuanda abartmadan iletiyorum adanada her 5 taksiden 3'ü dacia..Taksicileri bilirsiniz hem az yaksın,hem ekonomik hemde sorunsuz olsun isterler..
şuanda abartmadan iletiyorum adanada her 5 taksiden 3'ü dacia..Taksicileri bilirsiniz hem az yaksın,hem ekonomik hemde sorunsuz olsun isterler..
27 Nis 2011 #14 ApSUVai Bilgi Girilmemiş smiller' Alıntı: şuanda abartmadan iletiyorum adanada her 5 taksiden 3'ü dacia..Taksicileri bilirsiniz hem az yaksın,hem ekonomik hemde sorunsuz olsun isterler.. Genişletmek için tıkla ... Geçenlerde Balikesirde De Beyaz Renkli Dolmuşlar Var Bir Çoğu Dikkat Ettim De Logandi Sedan MCV Bir Kaç Tane Gördüm Ama Çoğu Sedan Logandi
smiller' Alıntı: şuanda abartmadan iletiyorum adanada her 5 taksiden 3'ü dacia..Taksicileri bilirsiniz hem az yaksın,hem ekonomik hemde sorunsuz olsun isterler.. Genişletmek için tıkla ... Geçenlerde Balikesirde De Beyaz Renkli Dolmuşlar Var Bir Çoğu Dikkat Ettim De Logandi Sedan MCV Bir Kaç Tane Gördüm Ama Çoğu Sedan Logandi
27 Nis 2011 #15 Emir Emirhan SERKUŞ, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 7,991 Tepkime puanı 240 Puanları 0 Yaş 43 ApSUVaî' Alıntı: Geçenlerde Balikesirde De Beyaz Renkli Dolmuşlar Var Bir Çoğu Dikkat Ettim De Logandi Sedan MCV Bir Kaç Tane Gördüm Ama Çoğu Sedan Logandi Genişletmek için tıkla ... Burdada aynısı abi dolmuş olarak renault'u tercih ediyorlar..Taksi olarakta daciaları
ApSUVaî' Alıntı: Geçenlerde Balikesirde De Beyaz Renkli Dolmuşlar Var Bir Çoğu Dikkat Ettim De Logandi Sedan MCV Bir Kaç Tane Gördüm Ama Çoğu Sedan Logandi Genişletmek için tıkla ... Burdada aynısı abi dolmuş olarak renault'u tercih ediyorlar..Taksi olarakta daciaları
27 Nis 2011 Konuyu Başlatan #16 üsame JFK14 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Nis 2011 Mesajlar 20 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 31 yani ben sımdı dacia logan 0 alıym dımı 2, el degıl dımı arkadaslar _?
27 Nis 2011 Konuyu Başlatan #17 üsame JFK14 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Nis 2011 Mesajlar 20 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 31 mcv 1,4 motor dizel __??
27 Nis 2011 #18 ApSUVai Bilgi Girilmemiş 1.5 DCI 85 Hp Olanı Tercih Edersen Rahat Edersin Yada 70 Hp De Alabilirsin Sana Kalmiş Sıfır Alacaksan Bütçene Göre Sen Belirle
1.5 DCI 85 Hp Olanı Tercih Edersen Rahat Edersin Yada 70 Hp De Alabilirsin Sana Kalmiş Sıfır Alacaksan Bütçene Göre Sen Belirle
27 Nis 2011 Konuyu Başlatan #19 üsame JFK14 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Nis 2011 Mesajlar 20 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 31 motoru güçlü olsun istemiorum az yakması için _??
27 Nis 2011 #20 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 üsame JFK14' Alıntı: motoru güçlü olsun istemiorum az yakması için _?? Genişletmek için tıkla ... Kendinizi üye tanıtımlarından tanıtırsanız arkadaşlarımızla daha iyi iletişim kurabilirsin... İyi forumlar... http://www.renaultfanclub.com/uye-tanitimlari/
üsame JFK14' Alıntı: motoru güçlü olsun istemiorum az yakması için _?? Genişletmek için tıkla ... Kendinizi üye tanıtımlarından tanıtırsanız arkadaşlarımızla daha iyi iletişim kurabilirsin... İyi forumlar... http://www.renaultfanclub.com/uye-tanitimlari/