Dacia LODGY ?

Sıfır Mı İkinci El Mi ?

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
2 yaşındaki bi arabaya göre 105.000 çok fazla abi. 40.000 olan daha mantıklı.:eyv

Vaktin Varsa İlanlari Bi İncelermisin 40.000 Olan Mantıklı Fakat İçime Sinmedi Öbürü Daha İyi Gibi Triger Vs Değişmiş Servis Kayıtlı 4 Lastik Yeni Vs Masraf Yok Km Yüksek Olsada

Vaktin Varsa İlanlari Bi İncelermisin 40.000 Olan Mantıklı Fakat İçime Sinmedi Öbürü Daha İyi Gibi Triger Vs Değişmiş Servis Kayıtlı 4 Lastik Yeni Vs Masraf Yok Km Yüksek Olsada
İncelerim tabi abi.:eyv

Ankaradakinin sol iki kapısı ayarsız duruyor.
İstanbuldakininde km çok yüksek , ben olsam ikisinede bakmam.Ağrımayan başımı ağrıtmam.

yok hocam 2 yılda 100bin olur yani ben capturla 1.5 yılda 80bin yaptım sonuçta yol yapsın diye dizel alınıyo bunlar :)

**tamam tamam fazla ben de suyunu çıkartmıştım :D

Erzincan Uzak Kardeşim 38 Bini Geçmesin :)
Öbüründe Hasar Kaydı Var Orjinal KM De Yazan :)

yok hocam 2 yılda 100bin olur yani ben capturla 1.5 yılda 80bin yaptım sonuçta yol yapsın diye dizel alınıyo bunlar :)

**tamam tamam fazla ben de suyunu çıkartmıştım :D

Bu Aracların Çoğu Zaten Şirket Aracı
105.000 Orjinal Olsun Düşük Km De Oynanmış Olacağina +Servis Kaydı da Önemli Benim İçin
105 Km Sorun Değil Benim İçin Fiyat Avantaji Var 37 Verecekler Bu Araci

B_qep63U8AAbavs.jpg

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...arantili-5-kisilik-hususi-oto-204144439/detay

Ankaradakinin sol iki kapısı ayarsız duruyor.
İstanbuldakininde km çok yüksek , ben olsam ikisinede bakmam.Ağrımayan başımı ağrıtmam.

​Aynen O Araç İçime Sinmedi Örnek Olsun Diye Verdim

Geri