dacia jogger volant sıkıntısı servis kabul etmiyor garantiden karşılanmıyor

murattt61

Kayıtlı Üye
34-İstanbul
Aracim dacia jogger 05.10 2023 tarihinde 2. el olarak cetas bayisinden aldim 18 bin km de. Akabinde 1 ay sonra renault acar Bayrampaşa servisine viteste sikinti.olabilir bi kontrol talep ediyorum sözlü olarak.servis yetkilisiyle test sürüşü yaptigimiz esnada sikintinin olmadigini tarafima beyan ederek gonderiliyorum.
Daha sonra oluşan sikintidan dolayi baska bir servise arabayi aldigim cetas MAHMUTBEY servise basvuruyorum servise gittiğimde araci inceleyip volanttin yanik olduğunu tarafima faturanin kesilecegini öğreniyorum.ben bu duruma.itiraz edip bana arizali.arac sattiginizi ben sizden 18 binde araci aldim.suan 20 bin km de. Ben 2 bin km de nasil.bu kadar arizayi.yapmis olabilirim tamamen haksiz yere bana fatura kesilmek.isteniyor ben bu durumu kabul etmiyorum. Baska ayni grup marka model qrac sahiplerinin beyanlarina göre 2022 bu araclarda birden fazla musteri sikayeti var kronik arizanin oldugu belli hala daha faturayi bana nasil.kesersiniz .ben emniyet mensubuyum hakkimi.hukuki.yollarlada aramak.icin adliyeye basvuruyorum gerekli.yerlere de muracaatimi yapacağım bilginize sunarim. Maddi manevi tazminat talebinde bulunacağım..

Geçmiş olsun, bu yazdığınız yazıyı MAİS e ileterek sonuca ulaşabilirsiniz.
Çetaş ın sattığı aracın arkasında durmasını beklerdim...

Geri