Dacia Dustermi mı Yeni Sandero Stepwaymı

SENCE HANGİ DACİA ?

• Kullanılan toplam oy
    33
dacia = mercedes demedim muhakkak renaulttur , ben megane 3 aldım 1 hafta önce 46 ya dustermi meganemi megane tabiki bilmem anlatabildimmi , karar arkadaşın yine hangisini istiyorsa onu alsın ....

O fiyata alınabilecek en iyi sıfır kilometre Arazi aracı Duster 4x4

arazi için ise tabiki duster başka bir markayı o fiyata alınması mümkün değil bu konuda haklısın

kesinlikle DUSTER

para konusunda mümkünatı varsa renault al bence ikisi de değil

strpway tabiki ve mavi :)

şahsi fikrim dacia almazdım o vericeğiniz paralara temiz sıfır gibi 2.eller var onları onerırım ama sızın sahsı dusuncenızede saygı duymak gerekır hakkınızda en hayırlı olanı secersınız ıns :)

Tabiki Duster

ben de hiç biri kanaatindeyim dacia ya para dökülmez git başka marka 2. el al ömür boyu kullan dacia lar çabuk dökülüyor ve saçları çok ince

ben de hiç biri kanaatindeyim dacia ya para dökülmez git başka marka 2. el al ömür boyu kullan dacia lar çabuk dökülüyor ve saçları çok ince

sacın kalın olması mukavemetinin yüksek olacağı anlamına gelmez.
Ticari kullanılan 400.000 kmlerde dacia araç mevcut. neden hala ticari olarak hizmet veriyor?

sacın kalın olması mukavemetinin yüksek olacağı anlamına gelmez.
Ticari kullanılan 400.000 kmlerde dacia araç mevcut. neden hala ticari olarak hizmet veriyor?

tabi ki kullanmadan kullanmaya değişir ama geneli dağılmış durumda bu benim şahsi görüşüm daica ya ısınamıyorum ve para da vermem renult unda temiz araçları var o fiyatlara

Geri