DA 217 e park halıinde carptılar

Cok gecmis olsun, allah beterinden korusun. Kirmizi arac cok dikkat cektigi icin nazari da bol oluyor diye dusunuyorum. Araci almaya gittigimde oldugu yerde duran kirmizi test aracina ayni buna benzer sekilde carptilar. Showroom un muduru de 1 hafta icerisinde aracin 2. kazasi dedigi an vazgectim kirmizi rengi almaktan. Neyseki cana birsey gelmemis,

Geçmiş olsun kardeşim. Eğer aracınıza dokunan şahıs insansa gelir ve özür dileyerek masrafını üstlenir. Değilse yapılacak bir şey yok zaten. Sabırlar diliyorum size.

Çok geçmiş olsun

geçmiş olsun:eyv

Geçmiş olsun

Geçmiş olsun................

allah beterinden saklasın geçmiş olsun...

Geçmiş olsun allah başka kaza vermesin...

​Çok geçmiş olsun üzücü bir durum..

eywallah sağolasın

eywallah saolasın
çokk gecmıs olsun..
eyw kardesım
Kardeşim Geçmiş Olsun Bi Etrafa Soru Versen Belki Kamerası Olan Bi Yer Vardır Belki Bulabilirsin
hallettık cok sukür ya simdi serviste parca beklıyo.
geçmiş olsun :S
eywallah saolasın
eywallah abı cok saol.
Geçmiş olsun, ne yazık ki bu tür olaylar hepimizin başına geliyor. Nazar mı desek, yoksa trafikte park etmesini bile bilmeyen bir sürü ehliyetli vatandaşlarımızın olmasından mı desek, ama ne dersek diyelim içimizi yakıyor, malımıza zarar geliyor.
Evet abi haklısın cocuk sapkamı duzeltırken falan dıyo ama bılmıyosun kı ole bi carpmş ki arabaya ortadakı aracın jantı kırılmış o derece dengesizmiş yani.
eyw saolsaın kardesım

Cok gecmis olsun, allah beterinden korusun. Kirmizi arac cok dikkat cektigi icin nazari da bol oluyor diye dusunuyorum. Araci almaya gittigimde oldugu yerde duran kirmizi test aracina ayni buna benzer sekilde carptilar. Showroom un muduru de 1 hafta icerisinde aracin 2. kazasi dedigi an vazgectim kirmizi rengi almaktan. Neyseki cana birsey gelmemis,
nazarlık kardesım bende senın gıbı dusunuyorum

Geçmiş olsun kardeşim. Eğer aracınıza dokunan şahıs insansa gelir ve özür dileyerek masrafını üstlenir. Değilse yapılacak bir şey yok zaten. Sabırlar diliyorum size.
hallettık kardeşim sigortadan karsılıyoruz valla kotu bi durum ama...

Geri