valla aynısı yapılır aslında ama ucuza çıkarmı bilmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapacak yiğitleri bekliyorumvalla aynısı yapılır aslında ama ucuza çıkarmı bilmiyorum
Abi en son çare o olacak gibi me geliyorkarbon olarak değil , birtane kapak bul aynı ölçülerde karbona benzeyen folyolar var folyo kapla üstüne tabelacıda yazının aynısını yaptır ve vernik at al sana aynısı kimsede anlamaz farkı ...
Can sıkıcı bir durum kardeşim yaa..YIne de çok sağolbulabileceğin birlas var ama fiyatı 40-50 civarındaydı yazın alper abiye(CLIORS) almıştım.ayrıca eski oz distribütörü pozitifauto'da da vardı ama mm'si önemli pozitifauto için elinde pek yok çünkü
Yok kardeşim tanesine 60 diyorlarsa 60*4=240 bi jant parasıGeçmiş olsun..
Halil Abi'nin dediği gibi bu işin sonu bir takım kapak almaya gider..
Valla Mustafa aynen dediğin gibiaaah ahh nerde şimdi o O.Z lar
Valla bende anlamadım niye bu kadar çok para çekiyorlarbende mir marka jantın göbeğini kaybetmiştim 5 tl ye yenisini vermiştiler 5 tl yide sigara parası diye aldı sanırım o parçanın oradan düşmesi bizim hatamız değil sonuçta ama tanesine 60 tl de verilmez ne ki o mikadan yapılmış küçücük kapak
Yok emmi olmazsa 4'unu de çıkartırım bendeBu işin sonu bir takım kapak almaya kadar gider...