<CYB Coupe RS İçin Herkesin Fikirlerini İstiyorum....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MatraX_07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
​Zamanlar sponsor olmuyormu sana?Tutsunlar işte CYB'nin elinden Antalya yansın:cool:

sadece fuar için olcauksa mantıklı güzel bi doy kit yakışır bunlarda benden favorim gri body kit rüzgarlıkta koyarım diyorsan lacivertin rüzgarlığı yardımcı olabildiysem ne mutlu bana .

Burda olsan fuar için custom fiber döktürürdük.

SPA0078.jpg

SPA0079.jpg

07102008.jpg

07102008001.jpg

07102008002.jpg

Photo0115.jpg

Photo0114.jpg

1226505838.jpg

1226505752.jpg

1226505739.jpg

1226505773.jpg

1226505431.jpg

kaput uzatma harici, rs'e çevirebilirsin abi :aytuğ

abi kesinlikle yanlış yaparsın hiç beğenmedim ....
şunları yapabilseler keşke :)
veya ön ve arka tampon megane 2 RS olabilir abi...

imagenad.jpg
imagenal.jpg
imagenpa.jpg

Yav şu almanyadaki elia denen adamın kitlerini veya benzerini uygulasanıza süper olur.
abi vakıt yok işte
​Zamanlar sponsor olmuyormu sana?Tutsunlar işte CYB'nin elinden Antalya yansın:cool:
Daha konusmadım abi.Bu sıra işlerimde çok yoğun inan fuar için zaman ayıramıyorum
sadece fuar için olcauksa mantıklı güzel bi doy kit yakışır bunlarda benden favorim gri body kit rüzgarlıkta koyarım diyorsan lacivertin rüzgarlığı yardımcı olabildiysem ne mutlu bana .

Kardeşim benim düşünmen yeterli benim için bırsey yapacagız yapamazsak orj sekılde cıkacagz
Burda olsan fuar için custom fiber döktürürdük.
ahhh iştee abii zaman vee izin sıkıntı qw
abi kesinlikle yanlış yaparsın hiç beğenmedim ....
şunları yapabilseler keşke :)
veya ön ve arka tampon megane 2 RS olabilir abi...

imagenad.jpg
imagenal.jpg
imagenpa.jpg
abisi vaktım yok ıste ısım gucumden vakıt ayıramıyorum kı coupeye buldugumuzla yetınmeye calısyrz

1226505752.jpg

1226505431.jpg

kaput uzatma harici, rs'e çevirebilirsin abi :aytuğ

Coupem varken bu araç bnm favorimdi egzoz kısmını megane 2 rs gibi yapıp önü de tam bu şekilde yapabilirsn spoilerda sade ve şık bence hiç abartı değil tam kıvamında :)

Not: jantlar hariç :)

Haydar mındar edecen güzelim arabayı...gel sen sakin ol, sakinleştirici falan kullan...hehe

Haydarım karar verdiyesen adamla iletişime geçeceğim.