Alana da satana da Hayırlı olsun kardeşim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herşey CYB'i sitede satılık ilanını görmemle başladı,haydar abiyi aradım konuştuk coupe kafama yattı, karar verdik antalyaya gitmeye yolculuğumuz zorlu geçsede uzun sürede varsakda sonunda antalyaya ulaştık haydar abi bizi otogardan karşıladı,ve araca bakmaya gittik inceledik ve anlaştık,aracın satışını aldık haydar abiye karşılamasından dolayı misafir etmesinden ilgilenmesinden dolayı teşekürlerimi sunarım,yanımda olan destek veren berk abime,konyada misafir eden armağan abime çok çok teşekür ederim
CYB artık ankaralı oldu hepimize hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler![]()
Eyw saolasın abi,haydar abi misafir karşılamasını yaptı
Hayırlı uğurlu olsun tekrar değerini kıymetini bilecek bir kardeşimize gitmesine çok sevindim.CYB'ye gerçekten çok emek verildi Allah kaza bela vermesin güle güle kullanmak nasip etsin.Bu arada merak ettim Haydar kahve ısmarladımı acabaroadfox
İlk iş Mert'in vuv coupe ile bi deneme yapmalı...
Haydar kalmayı$ımızın maruzatini biliyorsun o yuzden söylenme daha fazlaAgirladin ugurladin karde$im te$ekkür ederiz her$ey icin , Burak karde$imde kazasiz belasiz biner in$allah ufak tefek bi videomuz var onuda eklerim
![]()