< CYB 55 Coupe RS-CEZALARA İnat Tekrar APP+EGZOZ

​Reis gel olmuşken tam olsun sana böyle birşey bağlayalım trafik şube felç olsun roadfox

164992406it.jpg

inadına devam helal olsun :):eyv başlıkta coupe rs diyorda arabada bir rs logosu bile yok hihi

sarı aynalar çogalmaya başlamış :D

Ses harika olmuş maşallah Haydarım :) Sarı aynaları yeni gördüm güzel hava katmış :)

Ses daha güzel olmuş Haydar, zamanlara yolum düşerse biraz devir kestireyim nasılsa alışmışsın ceza yemeye...:aytuğ

bende dün değiştirdim abi hem kafa kalmadı diğer egsozla hemde men yedim trafikten bugün gitttim meni kaldırdım kafam kuş :) CYBye maşallah yılmak yok :)

panpa hayırlı olsun gaz pedalını kırcan boş da devir kesilirmi öğretmedilermi sana :D

sarı aynalar çogalmaya başlamış :D
moda oldu :)
Ses harika olmuş maşallah Haydarım :) Sarı aynaları yeni gördüm güzel hava katmış :)
Eyvallah kardeşim çok sağol
Ses daha güzel olmuş Haydar, zamanlara yolum düşerse biraz devir kestireyim nasılsa alışmışsın ceza yemeye...:aytuğ
Eyvallah emmi..hahaha sen gel devir kestir sıkıntı değil :)
bende dün değiştirdim abi hem kafa kalmadı diğer egsozla hemde men yedim trafikten bugün gitttim meni kaldırdım kafam kuş :) CYBye maşallah yılmak yok :)
sıkıntı yok czayı yatırmadım Men'ı kaldırttım :)
panpa hayırlı olsun gaz pedalını kırcan boş da devir kesilirmi öğretmedilermi sana :D
Kırılsın kanka ZAMANLAR RENAULT benim sayılır hehe hehe
Kanka o sesi duymam lazım değilse rahatlamam

Geri