Cumartesi akşamı ayvalık'a yolculuk yapacagım güzergah görüşleriniz :)

baki kardeşim resimler on numara ellerine sağlık :) da bişey dikkatimi çekti ogs cihazın okumada sorun çıkartmıyor mu ? bende oraya yapıştırmıştım her geçişte okumadı kaçış yazdı sonra aynanın arkasındaki siyah bölgeye yapıştırdım okudu :)

Cumartesi edremit , pazar günü mudanyada kaldım.Mersin'e henüz döndüm.Yollar çok güzel fakat kalabalıktı.Edremit kalabalktı , Mudanya şaka gibiydi yürüyerek bile dolaşamadım o kadar kalabalıktı,sanırım tatilin son günü ve güzel hava etkendi.Önümüzdeki hafta bu kadar olacağını tahmin etmiyorum.
Giderkende gelirkende o bölgede bir tane bile radar / uygulama vs görmedim.Eds midir nedir her yerde onlar var , eğer onlar gerçekten çalışıyorsa sıkıntı olur..Şimdiden iyi yolculuklar , kazasız belasız ..

baki kardeşim resimler on numara ellerine sağlık :) da bişey dikkatimi çekti ogs cihazın okumada sorun çıkartmıyor mu ? bende oraya yapıştırmıştım her geçişte okumadı kaçış yazdı sonra aynanın arkasındaki siyah bölgeye yapıştırdım okudu :)

valla kardeşim benim ogs cihazının klipsini takıcaktım aracı aldığımızda bir baktım sahibi çıkartmamış dedim madem çıkartmadı o zaman burda çalışıyordur dedim hiç yapıştırmaya gerek duymadan oturttum oraya geçişlerde vs çok şükür bir sıkıntı yaşanmadı bugüne kadar ondan sonra dışarda bi kaç aracada baktım yoldakilerde oraya takmış kimisi ama bildiğim üzere araçtan aracada farklılık gösteriyor

Susurluk yolunda polis oluyor birde balıkesir girişinde çevirme oluyor hız limitlerinde gitmende fayda var. Bu arada dönerken veya giderken bursadan geçmek zorunda değilsin yenikapı bandırma susurluk yapabilirsin. Bandırma susurluk arabayla 35 dk. Bursadanda gelsen aynı yola çıkıyorsun susurluğa çıkıyorsun. Bursa daha kalabalıktır, bandırma ufak yer ztn girişi çıkışı kolay.

evet bandırma feribotunuda tercih edebilirsin ben bandırmada bilet bulamadığım için bursa dan aldım sana yine söylüyorum ben orada bir benzinliğe sordum radar var mı diye bu saatte kurmazlar dedi bence sabah çık

Paylaşım için teşekkürler gitmiş görüş kadar olduk oraları. :eyv

Arkadaşlar cok tesekkür ederim resimelr içinde cok tesekkür ederim ayrıca

Geri