Csz Megane Yine Karsınızda....

Bence bu araba sıkı bir boya koruma detailing istiyor , gerisi on numara , maşallah .
kadirim ön tamponun elden gecmesi gerek kılcal çizikler var en başta bide aşagılara dogru boya solması falan.. Tampon elden gectikden sonra dediğin gibi boya koruma detailing yapılır..

Maşallah Abi Güzel Olmuş, Ancak Stoplar Kırmızı Folyo İle Kaplansa Daha Geçerli Olacağını Düşünüyorum :eyv

maşallah , senın aracı zaten beğenıyodum , iyice güzelleşmiş :) hava filtresine bittim buarada hehe ne ararsan var heralde , ot saman tezek hehe anahtarda 10 numara olmuş , bakarsın ılerde aynını bende yaparım valla , çok hoşuma gitti :) kazasız belasız ;)

Stop folyoları hoşuma gitti güzel olmuş. :cool: smileyine benzemiş.. :D Bu anahtarlar benimde hoşuma gidiyor. Hava filtresini takarkende böcek ilacı falan sür bence.. :D Genel olarak çok iyi gözüküyor maşallah.. :eyv

maşallah gökan sanayide bunlar içinmi gitmiştin sendin demio :)

maşallah gökan sanayide bunlar içinmi gitmiştin sendin demio :)

Evet bendim korna yaptim el salladim durmadin cezalisin sen aradim cvp da vermedin :)

maşallah , senın aracı zaten beğenıyodum , iyice güzelleşmiş :) hava filtresine bittim buarada hehe ne ararsan var heralde , ot saman tezek hehe anahtarda 10 numara olmuş , bakarsın ılerde aynını bende yaparım valla , çok hoşuma gitti :) kazasız belasız ;)
Valla bende sasirdim filitreyi gorunce Resmen tirstim.. Motora gitse dusunemiyorm..
Stop folyoları hoşuma gitti güzel olmuş. :cool: smileyine benzemiş.. :D Bu anahtarlar benimde hoşuma gidiyor. Hava filtresini takarkende böcek ilacı falan sür bence.. :D Genel olarak çok iyi gözüküyor maşallah.. :eyv

Anahtar uzun zamandir aklimda ama immobilizer engeldi.. Problem cikarmaya basladi bende iptal ettim alarmin kumandasini kopyaladim bi anahtara guzel oldu tavsiye ederim :eyv bocek ilaci sikalimda yapraklar nolacak :D

gayet güzel duruyo abi maşallh .. konyanın neresindensin bnde konyalıyım meramdan :D

Geri