Csz Megane Yine Karsınızda....

*Gökhan42

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
CSZ kıs aylarının Yaklasmasıyla periyodik bakıma alındı 2 gun once.. Hava - Yag filitreleri , Polen (kabin) filitresi Yag Ve Antifiriz değişimi yapıLdı... YAG Secimim ELF'ten yana oldu Castrol kullandım ama pek bi fark goremedim MOLIGRAF 10-40 YArı sentetik 5LT Yag kullandım..
immobilizer Basıma BEla olmaya baslıcaktı izin vermeedim immo iptal edildi.. Yedek anahtar cıkardım... Arka stoplara Siyah folyo cektim...
Hava filitresi Tamamem Buram Buram köy kokuyordu... buyrun ispati
:aytuğ
5541492405.jpg

Buda immo iptalinden sonra yeni ANAHTARIM On numero oLdu :)

5453122409.jpg

Far karartma ve Sinyallere Siyah Folyodan sonra Arka Stoplarda FOlyodan nasibini Aldı
3189302410.jpg

VEe En Son Tuhaf Duygulara kapılmama Sebep Sn 412europamm Megane Almadan önceki arabamı Toptancılar carsısında gordum...

3100224120.jpg

3631324120.jpg

6040032412.jpg

Son düzenleme:
çok canlı helal

ELİNE SAĞLIK GÖKHAN:eyvAMA O CAMDAKİ YAZIYI SÖK BENCE

hayırlı olsun abi:) bu bpnin yağları nasıl 10 40:soru

hayırlı olsun abi:) bu bpnin yağları nasıl 10 40:soru
Sagolasin valla elf kullaniyorm devamli castrolde kullandim fark goremedim ... Tekrar elfe gectim simdi .. Bp kullanmadm bilmiyorum ama renaultun tercihi elf :eyv

Stoplara folyo olmamis kardesim. Zaten stoplarin siyah agirlikli neden gerek duydun anlamadim.

Sent from my BlackBerry 9780 using Tapatalk

Stoplar çok güzel olmuş maşallah... Hayırlı olsun...

Güzel duruyor..
Tampondaki gri yerde kırmızı olsa daha iyi görünür bence..

Stoplara folyo olmamis kardesim. Zaten stoplarin siyah agirlikli neden gerek duydun anlamadim.

Sent from my BlackBerry 9780 using Tapatalk
Ben begendim acikcasi begenmemis olabilirsin ama genel olarak begenilecegindenn eminim .. Siyahin yaninda bi de parlamasi var :)

Geri