- Konuyu Başlatan
eevet aslında dusunmedim degil Su Megane Dynamic'den baska tum arabalara yakısan jantmegane dynamıc jant tak vee bas yere olay tamamdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eevet aslında dusunmedim degil Su Megane Dynamic'den baska tum arabalara yakısan jantmegane dynamıc jant tak vee bas yere olay tamamdır
Abi Şu Meganeci'ler Neden Bu Kadar Spon Janta Taktı Bilmiyorum, Yakışmıyor Spoon Jant Meggyle're Bence Sen Çok Kollu Hafif Ofsetli Bir Jant Tak
Edit; 16' BBS RS 1 GOLD Tak Bakma Arkana
sanada banada
Burada bana da bi taş var galiba
daha dur bakıyoruz acelesi yok len Sinan shop onlar Spoon takılı kafaya Aytekin OZ falan sevemiyorum Kadir öncelik parlak olanı olmazsa beyazHayırlı Olsun Teyze Oglu
benim su anki lastikler yepyeni daha yeni aldım, o yuzden acele etmicem ben sadece uygun fiyat dek gelirse alır bekletirim bi köşede lastiklerde yarıyı gectimi cıkartırm arabayı satmaya kaarar verırsem takıp satarım Spoonlarımı vermem kımseye :aytuğ Acelem yok aklında oolsun herkesın Spoon JANT+LASTIKBakalım hangimiz önce takacak Gökhan