Çözülemeyen Enjeksiyon Sorunu. Acil :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokhanx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu gibi sorunlarda en guzeli servis gibi yerlerden yardim almak ayni sorun bendede vardi enjektrolerimin kodlanmasi gwrekiyormus kodlanarak sorun giderildi hic bi parca degismeden

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eğer yakıt sistemiyle alakalı herşeyi denediysen bir de ECU yani beyin bul bir tane onu taktır bir süre dene eğer hata vermezse düzelmiştir. aynı yöntemi ben uyguladım ve düzeldi.

Hafta sonu söylenilenleri, olabilecekleri bi deneyeceğiz bakalım. Çözümlenirse detaylarını yazarım.

Biraz geç de olsa sorunu hallettik. Bazı arkadaşların dediği gibi beyin tamir edildi. Beyin tamiri dedikleri de : sanayide beyinci denilen elektrikçiler beyini açıp bi kaç yerine lehim falan yapıyorlar 300 TL' yi alıyorlar.

Biraz geç de olsa sorunu hallettik. Bazı arkadaşların dediği gibi beyin tamir edildi. Beyin tamiri dedikleri de : sanayide beyinci denilen elektrikçiler beyini açıp bi kaç yerine lehim falan yapıyorlar 300 TL' yi alıyorlar.

Sanırım benım dedıgım gıbı olmus sorun aynı dedıgım fıyata gore hallettırmısınız hayırlı olsun ınsallah bıdaha sorun cıkarmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sanırım benım dedıgım gıbı olmus sorun aynı dedıgım fıyata gore hallettırmısınız hayırlı olsun ınsallah bıdaha sorun cıkarmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynen dediğiniz gibi oldu, inşallah tekrarlamaz çünkü sorunu bulana kadar fazla fazla masraf ettim.

Geri