Coupemle Servise Gittik..

​Hayırlı olsun.:eyv

aracın mekanik-elktr aksamı kendiniz ellemeyın, ayar-adaptasyon sorunu olabilir... ıyı bır ustaya uygun fiyata yaptırın... sorumlu olmayın, uğraşmayın yani...:eyv

Ben megane Rs'de benzinle 50 kuruşu zor yakıyorum yav LPG'liler kışa girince sapıtıyo galiba :D

Sorun bence gaz ayarında :)

Ben megane Rs'de benzinle 50 kuruşu zor yakıyorum yav LPG'liler kışa girince sapıtıyo galiba :D

Sorun bence gaz ayarında :)

Benzinde yakmıyorum zaten o kadar :) Umarım düzelecek :)

aracın mekanik-elktr aksamı kendiniz ellemeyın, ayar-adaptasyon sorunu olabilir... ıyı bır ustaya uygun fiyata yaptırın... sorumlu olmayın, uğraşmayın yani...:eyv

Kesinlikle haklısınız da.... duramıyorum işte, elimden geleni yapmak istiyorum. Cimriliğimden de değil aslında,

En son başıma şöyle bir olay gelmişti,
Teyp göstergesindeki ampülde sorun vardı adam konsolu yani göğüs kısmını söküp takmaya 40 TL almıştı, o günden beridir yapabileceğim şeylere para harcayınca içim yanıyor :)

sorunsuz yapacağına inandığın-emin olduğun şeyleri yaparsan, zarar etmezsin... :cool:

Kesinlikle haklısınız da.... duramıyorum işte, elimden geleni yapmak istiyorum. Cimriliğimden de değil aslında,

En son başıma şöyle bir olay gelmişti,
Teyp göstergesindeki ampülde sorun vardı adam konsolu yani göğüs kısmını söküp takmaya 40 TL almıştı, o günden beridir yapabileceğim şeylere para harcayınca içim yanıyor :)

senin kelebeğin yeri biraz sıkıntı adaptasyon işin hikayesi ama sen yinede bi servise söktür temizlet çook fazlada kurcalama yoksa benim gibi ayar kısmına diş çektirmen gerekir :D lpg de 500 kuruşta yani rekor bi rakam kesin bi hal var ayardan önce bi kafaya bağlatın aracı bence sonra bi şey çıkmazsa lpg ye gidersiniz

Birde neden 10-40 yağ kullandınız merak ediyorum. Ben 5-40 diye biliyorum ama...

Geri