Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kesinlikle haklısınız da.... duramıyorum işte, elimden geleni yapmak istiyorum. Cimriliğimden de değil aslında,
En son başıma şöyle bir olay gelmişti,
Teyp göstergesindeki ampülde sorun vardı adam konsolu yani göğüs kısmını söküp takmaya 40 TL almıştı, o günden beridir yapabileceğim şeylere para harcayınca içim yanıyor
Kesinlikle haklısınız da.... duramıyorum işte, elimden geleni yapmak istiyorum. Cimriliğimden de değil aslında,
En son başıma şöyle bir olay gelmişti,
Teyp göstergesindeki ampülde sorun vardı adam konsolu yani göğüs kısmını söküp takmaya 40 TL almıştı, o günden beridir yapabileceğim şeylere para harcayınca içim yanıyor
senin kelebeğin yeri biraz sıkıntı adaptasyon işin hikayesi ama sen yinede bi servise söktür temizlet çook fazlada kurcalama yoksa benim gibi ayar kısmına diş çektirmen gerekir lpg de 500 kuruşta yani rekor bi rakam kesin bi hal var ayardan önce bi kafaya bağlatın aracı bence sonra bi şey çıkmazsa lpg ye gidersiniz