Ya ben gelcem ya sen gelcen ama ben çekicem onu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya ben gelcem ya sen gelcen ama ben çekicem onu
Ne kıl bir herifsin sen yaa arabayı kaldıramaz 60 ile giderken fotoğraf çekip koyar sonra arabayı kaldıramıyorum diyenlere gelsin der,zenginliğini gösterir depoyu fuller fişin fotoğrafını koyar,xenon takmadım der telefonunun çekim modunu kanıtlamaya çalışır...hehe Maşallah güle güle kullan kardeşim
Bu laflarını o anteni takarken bir daha ağzından duymak nasip olucak inşallah yarın beni okuldan alsana o zaman havam olsun kupeylehehehehe 60 sadece sahil radar var diye havalanı yolu sabit 100-110 basmadım babam vardı sabahtan beri kanıtlayamadım xenon takmadım sarı orj farları onlar coupe'ye allah vergisi kendinden tuning'e uygun ortama göre hareket ediyor
Bu laflarını o anteni takarken bir daha ağzından duymak nasip olucak inşallah yarın beni okuldan alsana o zaman havam olsun kupeyle
Değiştir lafı hemen eyvallah onun fişinide koyma baribenzin yok bahanesi bulsam inanmazsın dimi 12 3 2 ayda bir çıkar bu coupe parktan antende hafta sonu girdi araya daha kargoya çıkmadı kargoya gelsede taksak Sparco'larımızı qw
Değiştir lafı hemen eyvallah onun fişinide koyma bari