Coupe Şahin

bayağı emek harcanmış tebrikler.

Zaten mirraforiyi zor bulur :)

kapılar mirafiorilerden (italyan 131) alınmış ve sacı dğiştirierek hazırlanmış olabilir, ilanı bulamadım fakat :S emeğe saygı bence gayet güzel olmuş :eyv

Türkiye'de Tek Kapı Miafiorini Kaç Adet Var Hatta Dünya'da Kaç Tane Elle Tutulur Kaldı'da Kapılarını Bulup Buna Takacak, Hadi Kapıları Bulsa Sırf o 2 Kapıya Bu Şahin'den Daha Çok Para İsterler hihi

Türkiye'de Tek Kapı Miafiorini Kaç Adet Var Hatta Dünya'da Kaç Tane Elle Tutulur Kaldı'da Kapılarını Bulup Buna Takacak, Hadi Kapıları Bulsa Sırf o 2 Kapıya Bu Şahin'den Daha Çok Para İsterler hihi

Türkiyede bilinen tek kapılı sayısı 25 yada 30, arada pert olanlar falan oldu ve daha piyasa olmmışlarda var hatta çürümeye terk edilenlerde, parçalarıda ordan bi yerden temin edilmiş olablir :D 2 3 tane tek kapı mirafiori sahibide tanıyorum yani :eyv

Türkiyede bilinen tek kapılı sayısı 25 yada 30, arada pert olanlar falan oldu ve daha piyasa olmmışlarda var hatta çürümeye terk edilenlerde, parçalarıda ordan bi yerden temin edilmiş olablir :D 2 3 tane tek kapı mirafiori sahibide tanıyorum yani :eyv

Benim Bildiğim 3 Tane Yürür Var Şuan Başkada Görmedim Duymadım, Ama Doğrudur :eyv

Güzel gözüküyo yalnız kapılar bana orjinal gibi geldi uzun değil direklerinden belli oluyor zaten ankaraların tofaş ve bmw'lerine hasta oluyorum. Çok iyiler:eyv

bence şık olmuş beğendim

​Bence güzel olmuş.:D

Geri