Coupe İde Yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ApSUVai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeri geldi 13 milyarada cok guzel rs ler satın alındı ama 18 verende iyi araba demek degil
bu arabada alınır alınmasına ama bence 13 liradan fazla verilmez

müdür bakarızda silivriye gitmeyi planlıyordum bu gece yarısı gongu caldıgında
nasıl yapabiliriz acaba

müdür bakarızda silivriye gitmeyi planlıyordum bu gece yarısı gongu caldıgında
nasıl yapabiliriz acaba

Dönüşe Kalırsa Bakariz Zaten Renge Takıldım Bende No Problem

Araç bağdatlılarda zaten, sakat bir durum olamaz. LPG denmiş, şehir içi 8 litre yakan şehirlerarası 5.6 litre yakan arabaya lpg taktıranı döverler :) Bu fiyat fazla değil, kazası, kronik sıkıntısı yoksa rahatlıkla alınır. Sarı renk sevmiyorsan, geçen sahibinden'de 60 bin km'de orjinal mavi renk ide vardı. 2004 trafiğe çıkışlıydı. Benim bile içim gitti.

Araç bağdatlılarda zaten, sakat bir durum olamaz. LPG denmiş, şehir içi 8 litre yakan şehirlerarası 5.6 litre yakan arabaya lpg taktıranı döverler :) Bu fiyat fazla değil, kazası, kronik sıkıntısı yoksa rahatlıkla alınır. Sarı renk sevmiyorsan, geçen sahibinden'de 60 bin km'de orjinal mavi renk ide vardı. 2004 trafiğe çıkışlıydı. Benim bile içim gitti.

​Lpg Takmam Zaten Linki Varmı O Aracin

o araç çok iyi gerçekten:eyv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri