Coupe Gösterge Işıkları Söndü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan c_cihan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sigortadan olacağını pek sanmıyorum ama ilk önce sigortaları kontrol etmek en mantıklısı. ancak, sorun bana gösterge arkasındaki soketlerden olabilirmiş gibi geliyor. Ankara'da olsan yardımcı olabilirdim. Yakın zamanda buralara gelme şansın varsa hallederim.

Keşke olsaydı.... tşk ederim..

Nasıl soketleri nasıl kontrol etmem konusunda yardımcı olabilir misin ?

aslında bugün sigortayı başka bir taneyle ama işe yaramadı. Ve sigortanın üzerinde yazan sayıların bir önemi var mı acaba ?

sağlam sigortayı bir başka sağlam sigortayla mı değiştirdin anlamadım?

yerinden çıkardığın sigortayla yeni takacağın sigorta aynı amper olmalı. yani o sayıların önemi var, evet. örneğin, elinde uygun değerde sigorta yoksa yani 20 yerine 20 takamıyorsan; uygun amperde sigorta alana kadar idareten 10 ya da 15 takabilirsin ama 30 takma.

semih abinin dedikleri çok doğru fakat o paneli kendim sökücem diyorsunuz fakat yanlış bilmiyorsam konsolun üstünü de sökmeniz gerek panele ulaşmanız için bu el yatkınlıgı ve tecrübe istiyor

semih abinin dedikleri çok doğru fakat o paneli kendim sökücem diyorsunuz fakat yanlış bilmiyorsam konsolun üstünü de sökmeniz gerek panele ulaşmanız için bu el yatkınlıgı ve tecrübe istiyor

bi yerden başlamak gerekti artık. umarım elime yüzüme bulaştırmam :)

umarım :) kolay gelsin nargile

Semih YAĞIBASAN yardımına ihtiyacım var :(

Bugün gösterge panelini söktüm ama çok büyük bir hata yaptım. benzin ibresinin arkasını söküp oradan çıkarılacağını düşündüm. Ama yerine takamadım tekrar.

Artık benzim göstergem çalışmıyor :( ne yapabilirim..

Güncell..

Geri