Coupe den anlayanlar yardım ederse sevinirim abilerim...

saol kardeşte resimlerde arac ıslak ve temiz değil ugrasırsak siyahtan daha ön plana cıkar dıe düşünyorum

bence güzel araç düşünün drim:eyv

saol kardeşte resimlerde arac ıslak ve temiz değil ugrasırsak siyahtan daha ön plana cıkar dıe düşünyorum

Sen git baktır kardeşim bu arabaya rengi çok güzel fotolardan görüldüğü kadar döşemelerde çok yıpranmamış büyük bir kazası yoksa al geç

bence renk gayet güzel benim aracım gri ama aldıgım zaman bütceme göre temiz lacivert bulabilsydim tercihim lacivert olurdu oturaklı ve güçlü bi görüntüsü var lacivertin benim fikrim bu

araba dediği gibiyse bakılabilir ve coupe istiyorsan alınabilir gibi. ama ben adana ustalarından hep korkarım çünkü kaportada iyi iş yapıyorlar diye biliyorum. iyi baktır araca

değerli yorularınız için çok teşekkür ederim renk konusunda bi tereddütüm kalmadı:eyv

Renk benim de coupelere yakıştırdığım güzel renklerden. bu aracın fotoları güzel çıkmamış gibi normalde laciivert çok daha güzel görünüyor.
Hiç zaman kaybetmeden aracı görmelisin canlı canlı görünce sen de daha rahat karar verirsin. sonra da mutlaka göster bence temizse alınır.

araç neoldu ilan kalkmış ?

görüştük anlaştık gibii ancak megane 2 yada honda cıvıcimizi satmam gerek satnca alcm hemen

hatırlısıyla kardesim iyişanslar

Geri