Lakayit cevaplar ve alaya alınmalardan ziyade RenaultFanClub forum ve yardımlaşma sitesinde sorunuma çözüm bulabilme amacıyla yazmıştım. Yanlış yerde isem özür dilerim. Cidden tecrübelerini paylaşacak arkadaşların mesajlarına ihtiyacım var, teşekkür ederim.
silmiş olduğun yorumlarını okudum da amacını anlayamadım bişeyler sormuşsun bende sana cvp verdim kaldı ki Aykut ABİM de sana kötü bir şey söylememiş çok kurcalama demiş.. Kaldı ki Rnavını serviste taktırdıysan sıkıntı yaşamazsın diyerek cevap ta verdim sana.. Burada herkez bir şeylere yanıt bulur ve ortam da gayet sıcak ve seviyelidir başka bir yerde bu tarz bir duygu yakalarsan gidebilirsin hatta bulmadan da gidebilirsin bu tamamen kendi iraden ve elinde olan bir durum.. ona buna aklınca laf sokarak cevap bulamazsın kendine.. Ayrıca Aykut abimin yanındaki ben değilim ama bizde o bu su kavramı yoktur herkez bir dir.
Soruna gelirsek 3. kez yanıtlıyorum rnavını yetkili serviste taktırdıysan sıkıntı yaşamazsın servise göster yok taktırmadıysan bu konuda serviisin yapab,leceği bir şey yok geçmiş olsun..
İyi günler