Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Demekki neymiş öfke ile kalkan zararla otururmuş sen ne diye gidip bi hışımla söküyorsun ki herşeyi Neyse yazın tekrar yapıcam bişeyler önümde halletmem gereken bi sınav var kafamı bu işlere yormamam gerekiyor sınavdan sonra girişicem arabaya :aytuğ
ısta bu mavi rengi nasıl yapıcaz ibre olsun saat gösterge olsn bir türlü beceremedim bi yardım taktik verirsen çok iyi olur bende ypaym Arabayı biraz değişik görmek istyom
ısta bu mavi rengi nasıl yapıcaz ibre olsun saat gösterge olsn bir türlü beceremedim bi yardım taktik verirsen çok iyi olur bende ypaym Arabayı biraz değişik görmek istyom
Kardeşim senin gösterge panelinin ışıkları nedir ledmi ampulmü onu bilmediğim için bişey diyemem onun için söküp bakmalısın veya arabanın modeline göre araştırmalısın anlatan vardır bende anlatımına bakıpta yaptım
Kardeşim senin gösterge panelinin ışıkları nedir ledmi ampulmü onu bilmediğim için bişey diyemem onun için söküp bakmalısın veya arabanın modeline göre araştırmalısın anlatan vardır bende anlatımına bakıpta yaptım
Benim araç Europa gösterge ve saat hepsi ampüllü.Yinede sagolasın Bnm en çok merak ettiğim şey Daha doğrusu yapamadıgım şey ne renk koyarsam koyayım rengi alamıyorm gene kırmızımsı bi ışık çıkıyo karşıma mesela senin ki gibi beyaz koyduğumda beyaz istyorm ama olmuyor folyo fln mı yapmak lazım ondn sormak istedim.