Çok Sevdiğim aracımdan soğumak üzereyim.Lütfen Yardım

Geçmiş olsun. Kazima sesine benzer ses genelde balatalar bitimine yakın cikartir. Ben genelde servisten takilan balatalari kullandigim için otme sikayetim olmadı fakat kazima sesini önceki bakim sırasında araç tam durmasina yakinlen cikartiyordu balatalara baktik bitik durumdaydi. Sonrasinda o seste ortadan kalkti. Benim aracım fluence aracım 130.000 de bu zamana kadar uc kere balata degisimi yapildi aracimda hepsi servisten takildi en ufak bir sorun yasamadim. Fakat forumda okudugum kadarı ile ozellikle clio balatalari çok ciddi sikayetler alıyor bunlarin içinde serviste takilan balatalarda var disarida yan sanayi takilan balatalarda var gerek ses problemi gerek erken bitme sorunu. Cliolar için uretilen balatalarda kismi sorunlar var sanırım. Şahsen ben fluence kendi aracım için bu tip bir sorun yasamadim 40-50.000 civari kullanıyorum genelde ön balatalari arkalar daha da fazla gidiyor. Araçta garanti varsa veya servis gecmisi varsa servise basvurup durumu iletip sonucunda aksiyon almaya calisin derim. Servis ile alakali yapılacak bir durum yok ise kaliteli marka bir balata alıp ko arkadaşlar bazı markalari vermisler deneyimlemeniz daha iyi olur.

Hızlı yanıt alabilmek için “alıntı” yaparak cevaplayınız.
İmessage : tanseler@me.com

yazmış olduklarınız için çok teşekkür ederim konu tam da bu kazınma sesi ve tekerlek yol sesi birleşiyor 10 bin km de balata mı değişir ? asla yani anlam veremedim şimdi her şeyi bırakıcam ve servise sadece balata değiştirmek için gideceğim bir deneme olarak bakalım ne sonuç alacağız.teşekkürler

Geri