çok mu yakıyor?

​100 kilometrede kaç litre yakıyorsun Anıl ve bu dediğin rakamları nerede yakaladın? Şehir içimi dışımı ve ortalama hızın kaç kilometreydi...?

abi buqün qeldim istanbula araba babamların sirketinde kapalı garajda bakamadım kac abi ortalama en son bıraktıgımda 6.7'ydi.. 1.5 ayda düsmüştür o 6.5 e 6.4 e felan yarın gene bakarım abi ama genel olarak 200 ila 220 kuruştu en son hesapladıgımda yanına geldigimde bu hafta içi herhangi bi gün gelicem birlikte hesaplarız abi kac kuruş yaktıgını suan araba yok yalan atmasyon rakam sölemek istemiyorum. :eyv

6.7x4.15 euro dizel desek yap hesabını kardeşim,20-22 kuruş yakman için uzun yolda 80-90 kilometreyle gitmen lazım ki buda çok zor olur...

6.7x4.15 euro dizel desek yap hesabını kardeşim,20-22 kuruş yakman için uzun yolda 80-90 kilometreyle gitmen lazım ki buda çok zor olur...

abi euro dizel bugun baktım sanırım shelldeydi 3.99 tl'ydi.. 4.15 görmedim hiç özellikle dikkat ettim mazota 3.99'du. abi bilmiyorum valla en son dedigim gibi 200 220 kuruş arası yakıyordum neyse hesaplarız abi yarın ben bi bakayımda kac olmuş 100 km'de. en son 6.7'ydi.

gaz ayarına bi baktırın derim çok yakmışş...

450 lira hiç şaşmaz :)

Geri