Ben bugün Prenses ile türbe ziyareti boş bulduğumda 130-140 gazlamalı bol dur kalklı kaybolmalı gezdim tozdum 5.5 lt yi gördüm max. Şu anda 4.7 lerde Kıyamıyorum clio ya yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.2 2012 symbolum var.6 litre ustune hic cikmadim. Kopru trafigide dahil. 1 ay once full bavul + 3 kisi birde malum full klima antalyaya gittim ortalama 3 bin devir tam 5 litre yaktim. Kullanmaya bagli bence
Biliyorum düzeliyo şehir içi yaklaşık olarak 38 kuruş yakıyomuş hesapladımdabir süre sonra düzeliyo merak etmeyin bende o civarlarda yakıyodum simdi 5.5 6 gibi seviylere geldi
demek ki yeni takıntım ortalama düşürme olacak, ben de uğraşacak yer arıyordum:aytuğ
Benim corsa 2000 model 65 bg ama Çiğdem hocam İçiniz rahatlasın ama 10 lt de çok fazlaallah razı olsun içimi rahatlattın
(corsa ve clio arasında kalmıştım 0'a karar verdiğimde, daha çok yakması da etken olmuştu, servis yedek parça vb fiyatları yanında, doğruymuş demek )
Yok aracım corsa b,d kasalar ne yakar bilmiyorum ama corsalar güzel araçmışcorsa d mi aracınız bende clıoyu satıp 1.2 corsa d düşünüyordum yakıtı nıye bu kadar fazla
Yaşım 18 gençliğimi yaşıyamıyorum çok yakıyor diye Fluence'i kullansam onda da 9 lt yaktırıyorum nasıl olsa ben doldurmuyorum mazotunudemek ki yeni takıntım ortalama düşürme olacak, ben de uğraşacak yer arıyordum:aytuğ
Toplamda 70 tl mazot alındı gösterge sıfırlanmadığı için bu kadar gözüküyor. Toplam olarak 17 litre mazotumuz var.1.4 litre mazotum kalmış gözüküyor ,
Ortalamam 6.3e düşmüş dün 6.4dü düşüşe geçmiş sonunda
,
Kalan 125 km diyor 80de ışık yaktığını varsayarsak 45 km gider diyor daha
,
248 km yapmışmış şuanda bakalım kaç km gidicek
,
Buda genel panel benzin çubuğu tam öğrenci işi
,
Sanırım benzinciler sevincek bunu görünce
aracım renault symbol 1.2 16v exp symbol 130 tl benzin lle 90 100 km hız klima arada bir acık şehir içi şehir dışı karışık 394 kmde ışık yandı sizce nasıll ?