şuan zaten sitede o kadar kişi yokki. bu kadar kişinin içindende anlayannların cıkması zaten cok zor bi ihtimal. mesela ben 2 saat once alınık araç konusu açmışım cevap gelmemiş. ama biliyorum şuan kmse bişe yazmıyo zaten dikkat edersen. logo kaplama veya park değiştirme olaylarına gelirsek o konuda hak veriyorum ama bu çekip gitmen için bi sebep değil. Sanal modifiye konusuna gelince bu senin insiyatifine kalmış birşey. ille de yapıcaksın diye birşey yok. Kafa ütüsü üzerine sanal yaptıranlar var coguda arabaya bişey yaptırmayacagı belli insanlar. mesela onlar için ugraşma. çok istiyolarsa kendileri uğraşıp yapmaya çalışsınlar.
Uzun lafın kısası boyle şeyleri kafana takıp canını sıkma. Ne sen kimseye mecbursun ne de kimse sana mecbur. Burda sorulara cevap arıyoruz. Hepsinede cevap bulucaz diye birşeyde yok..( Bu arada çok nadir mesaj yazarım bilirsin. O yuzden değerini bil. Şimdi kafanı toparla ve öyle cevap ver.)
Haydi iyi akşamlar.
Uzun lafın kısası boyle şeyleri kafana takıp canını sıkma. Ne sen kimseye mecbursun ne de kimse sana mecbur. Burda sorulara cevap arıyoruz. Hepsinede cevap bulucaz diye birşeyde yok..( Bu arada çok nadir mesaj yazarım bilirsin. O yuzden değerini bil. Şimdi kafanı toparla ve öyle cevap ver.)
Haydi iyi akşamlar.