COK ACIL 1.5D icon kullananlar

Aracı almadan özellikle bakacağım eğer yoksa almadan değiştiririm. :)

Serviste usta şansiniza diyor ne basit demi adam sifir km arac aliyor A aracinda sorunsuz calisiyor B aracinda calismiyor

Şukur bn şanslilardanim aracimda Çalışıyoorr

SAMSUNG S4 64 Gb Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

Arabamı geçen hafta salı günü teslim aldım. değişik bir konuda da söylemiştim. yine tekrar edeyim. bende aracı teslim alırken sordum çalışıyormu diye . aracı tanıtan servis görevlisi biraz şansa kalmış dedi. bende bu söylemin çok basit olduğunu ve vites değiştirme göstergesi çalışmıyorsa aracı teslim almayacağımı söyledim. hemen test sürüşüne çıktık. çalıştığını gördüm ve o şekilde imza atıp teslim aldım. 1 haftadır biniyorum arabama ve sorunsuz çalışıyor.

benim araçcım 2013 model şubat 20 de aldım 1.5 dci 75 bg ıcon bendede çalışıyor

3 gun once aldım 2013 1.5 dci 90 icon bendede calışmıyor:@

110 bg derken abi

Ben vites yükseltme yazısını görünce hemen atladım tabii. Ne bileyim aracın Clio4 olduğunu eyvallah dostum. Hata olmuş benim reno Fluence olunca ve sürekli hep vites büyütme ışığı yanınca zannettim ki, aman anla işte... Karıştırdım... :)12 3

Ben vites yükseltme yazısını görünce hemen atladım tabii. Ne bileyim aracın Clio4 olduğunu eyvallah dostum. Hata olmuş benim reno Fluence olunca ve sürekli hep vites büyütme ışığı yanınca zannettim ki, aman anla işte... Karıştırdım... :)12 3

ok abi no problem :))))

bende de çalışıyor icon 90 bg 2012 model

Bir var bir yok olmasıda garip yapıosan standart yap hepsine

merhaba bendede çalışmıyordu dün servisde düzelttirdim şimdi sıkıntı yok 1,5 icon 2013 servislerin ve satıcıların hangi araçlarda olduğu konusunda bilgisi yok servisi sıkıştırın.

Geri