Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gizli özellik olmazmı direksiyon kutusundan gelenses 100 km hızda camdan gelen ıslık sesi far içi buharlaşma ve viraj denge kolu bunlar clioda olan alrken bilmedimiz gizli özellikler yanlız benimşansıma bu gizli özellikleri ben yaşamadım
gizli özellik olmazmı direksiyon kutusundan gelenses 100 km hızda camdan gelen ıslık sesi far içi buharlaşma ve viraj denge kolu bunlar clioda olan alrken bilmedimiz gizli özellikler yanlız benimşansıma bu gizli özellikleri ben yaşamadım
gizli özellik mi ilk defa duydum bilmiyorum ama bahsettiğiniz ani frende 4lulerin otomatik yanması 10km hızda kapıların otomatik kitlenmesi gibi özellikler gizli falan değil kullanım kılavuzunu okursanız orda hepsi yazıyor.
Follow me home su sekilde olabilir arabayi kullandiniz stop ettikten sonra far kolunu kendinize cektiginizde 30 sn ile yanabilir benim clio 3 aracimda boyle belki sizde de boyledir denemekte yanabilir( her cekme 30 sn uzatir ve en fazla 2 dk sure yanar )