Clio4 SportTourer Bagaj Kapak Sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hknylmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hknylmz

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bozuk yolda surucuyu cildirtan bagaj kapak sesi icin fitilcilerde satilan serum lastigine benzer yuvarlak lastik ic fitil aldim. Bagaj fitilinde bulunan ufak deliklerden birisinin icinden bu ic fitili gonderdim ve komple icinde dolastirdim. Bu islemi yaparken ici bos olan lastigi tercih ettim. Ayrica resmini cektigim su takozlarin altindaki ezilmis sungerleri cikarip yerine 50 kurusa cok rahat bulabileceginiz oringlerden koydum ve teste cikiyorum. Umarim bu sesleri dahada duymam.

znNp06.webp
kE586A.webp
VEjzDr.webp
VEjzBZ.webp

Sonuc basarili Reno markasinin yillardir cozemedigi isi cozmem 20 Lirayi bulmadi. fakat simdide bagaj sesinden dolayi duymadigim baska sesler duymaya basladim

Bagaj takozlari revizyon edilmis sanirim.o siyah yumusak plastik kismi civata gibi cevirip yuksekligi ayarlanabiliyor.servisten alayim dedim tanesi 58 tl dedi yuh dedim ben bi wc gidip 58 tl cikarayim oyle alirim dedim.��

Eger iyilestirme yapildiysa o zaman ucretsiz degistirmek zorundalar. Bi kurcalayim bakalim bu konuyu

Ayarlı taklalar megane 2 kaput takozu olarak sanayide tanesi 10 tl civarı gayet iyi oldu tavsiye ederim.bayadır kullanıyorum paylaşmak istedim.

Geri