Clio4 ler her yerde

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ariulu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kırmızı renk camlar film farlar Xenon gördüm dehşet ötesi idi.

kütahya da 2 tane kırmızı gördüm 1 tane de burdan alınmış düzce de satışa çıkarılmış o malum araç, etti 3. 1 tane daha sattık demişlerdi.bir de benim siparişini iptal ettiğim beyaz kırmızı şeritli gelecek 5:eyv

Kirsehirde henüz yok :)

kütahya da 2 tane kırmızı gördüm 1 tane de burdan alınmış düzce de satışa çıkarılmış o malum araç, etti 3. 1 tane daha sattık demişlerdi.bir de benim siparişini iptal ettiğim beyaz kırmızı şeritli gelecek 5:eyv

sizde mi beyaz kırmızı şeritli istediniz?

bayram için Bursaya gittiğimde 1 tane gördüm 43 plaka kırmızı, Ankarada daha hiç denk gelmedi :)

amasyada annemler görmüş bi tane beyaz renk kırmızı çıtalı. bizede kredi çıkar ve uygun olursa ödemeleri 20 kasımda gelecek aracı alacagız icon 1.2 beyaz kırmızı çıtalı. en kötü yeni yıla.

Balıkesir'de Dahi 5 Tane Clio 4 Saydım Daha'da Söze Gerek Yok :o

benim araba da gelse artık trafiğe aksak..

Şirinevlerde kırmızı beyaz bide sarı renkte var.Ne zaman dershaneye gitsem görüyorum.

Umarım satışı ciddi rakamlara yükselir, böylelikle 1 sene sonra alacak insanlar aracı almadan önce daha mantıklı bir yaklaşım içine girebilir. Kronik arızalar, artılar, eksiler gibi unsurlar satış rakamlarıyla daha belirgin hale geliyor.

Geri