Clio4 lastik basinc sensörü kirildi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2013 icon

2013 serilerinde yok

Keske hic olmasaydi bosuna masraf çıktı

SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne kadar teknoloji o kadar masraf...

Simdi bizim araçlarda bu sensor olmadigi için sevinsem mi uzulsem mi anlamadim :loll

Simdi bizim araçlarda bu sensor olmadigi için sevinsem mi uzulsem mi anlamadim [emoji38]l
Basinc sensörü cok sorunlu en kucuk seyde ariza veriyor

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iptal edilme sansi varmi acaba.

SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Servise sorman lazim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar tekrar bu balans ayari yapma lastikciddn lastikciye degisirmi.sensor kirildi yenisi taktirdim.tabi lastik yerinden cikti takarken.adam sisirdi tekeri dedim balans yapmiyacakmisin arkalara gerekmez dedi.dun aksam arac 100 den sonra titreme yapti.sabah tekrar ayni lastikciye.arkadan a
Yapmaz titreme vs laflar.sen yap balansini ki lastigin ayari degismis..yapinca anladik.bu balans ayari ne zaman yapilir.neye gore yapilir tam aciklama yapacak varmi.

Yaşasın vatan yaşasın Türk milleti

Arkadaşlar tekrar bu balans ayari yapma lastikciddn lastikciye degisirmi.sensor kirildi yenisi taktirdim.tabi lastik yerinden cikti takarken.adam sisirdi tekeri dedim balans yapmiyacakmisin arkalara gerekmez dedi.dun aksam arac 100 den sonra titreme yapti.sabah tekrar ayni lastikciye.arkadan a
Yapmaz titreme vs laflar.sen yap balansini ki lastigin ayari degismis..yapinca anladik.bu balans ayari ne zaman yapilir.neye gore yapilir tam aciklama yapacak varmi.

Yaşasın vatan yaşasın Türk milleti

daha iyi bilenler vardır ben bu konuda az bilgi sahibiyim ama her lastik değişimden sonra yapılması gerekmekte. lastiğin janta takılmasından tutun bir çok etkeni var. o yüzden lastik takıldıktan sonra balans yapılıyor genelde.

balansın da 2 çeşidi mevcut kısa ve uzun diyeyim ben ona. kısa olan yapılıyor genelde lazerli ölçümle lastiğin neresine kaç gr takılması gerektiğini tespit ediyorlar.uzun olanda lastik basıncından tutun bir çok şeyi test ediyor makina içindeki silindir lastiğe basınç uyguluyor. tabiki biraz zaman aldığı için yapmıyorlar bunu.

Geri