- Konuyu Başlatan
megne daha iri ve agır bir araba bence gayet iyi degerler arabanız içinEvet Megane III 1.5 dci
eco mode acık olsa belki ben de daha iyi bi deger yakalayabilirdim ama eco mode acıkken klim iyi sogutmuyo bi de sehir dısı yollrda performans iyi olsun sollamalarda araba ksmsın diye eco modu hiç açmıyorumenwer abi benim araçta 1.5 dcı 90 ss araçlar aynı o yüzden değerlerin aynısını yakaladım dedim belki eco modu kapalı gitseydim 50kmde hemen 4.3 gibi bi değer yakalayamazdım
Aracım 2500 kmyi gördü ve aldığım günden itibaren hep fandan üflüyor diye camlara ve ayaklara vererek gezdim ortala 5,9 6,1 arasında gidiyorum 2 gün önce öğrendimki klima kendini otomatik açıyormuş ve bu km boyunca full klima ile gezmişim bence harika bir değer bundan sonra klima kapalı birde ölçmeye çalışacağım
1.2 araca gore bence gayet iyi degerler
araç 1,2 benzinli 75lik
evet yol da yapım çalışmları vardı ara ara stabilize yollr vardı ve klima bagaj yük derken aslınd iyi bi deger eger eco mkode acık olsa sanırım 4.0 ı yakalardımkesin ayrımı yapmak biraz zor ama gözlemlediğim kadarıyla klima şehir içi %20 lere kadar etkileyebiliyor. şehir dışında max. %10 olur bazen daha az etkiler.
önceden 3.5 yakaladığın günkü ağırlık, varsa mazot farklılığı, rüzgar gibi etkenleride düşünmek lazım. 4.2 güzel değer klima açık, yüklü hatta 1. vitese kadar düşmece ve rampa var.